Electrocasnice

LG Electronics, unul dintre liderii globali în domeniul electronicelor, electrocasnicelor, comunicaţiilor mobile si echipamentelor de climatizare a inaugurat la finalul anului 2009, Academia de Aer Condiţionat LG din România, parte a strategiei globale de extindere şi dezvoltare a diviziei de Aer Condiţionat.

În cadrul Academiei de Aer Condiţionat LG din România, cea de-a 65-a Academia deschisă de LG la nivel global, LG îşi propune să ofere suport tehnic şi servicii profesionale în domeniul climatizării tuturor partenerilor companiei, forţei de vânzări, inginerilor specializaţi, arhitecţilor, consultanţilor, instalatorilor şi tehnicienilor dar şi studenţilor ce intenţionează să se specializeze în acest domeniu.

Lunar, specialiştii LG în aer condiţionat vor susţine traininguri de vânzări, traininguri tehnice specializate pe game de produse şi vor prezenta totodată participanţilor noile produse de climatizare. Mai mult, trainingurile de instalare şi de service oferă instalatorilor şi tehnicienilor informaţiile teoretice şi practice necesare unor servicii profesionale la cele mai înalte standarde.

Detalii pe PRwave.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire