Fiecare caută echilibrul între aspect şi perfomanţă, între un stil potrivit locuinţei sau biroului său şi funcţionalitate, performanţă şi durata mare de viaţă.

Consumatorii din ziua de azi sunt informaţi, pretenţioşi şi caută cel mai bun raport între performanţă, design inovativ şi beneficii multiple.

LG satisface chiar şi cel mai exigent utilizator prin noua gamă de echipamente de climatizare Prestige Inverter V.

CONTROL ACTIV DE ENERGIE

Untitled

Funcţia Control Activ de Energie ajustează nivelul consumului de energie şi capacitatea de răcire prin controlul frecvenţei maxime a motorului compresorului.

EFICIENŢĂ ENERGETICĂ SUPERIOARĂ

Untitled1

Tehnologia revoluţionară Inverter de la LG are o performanţă de funcţionare puternică dar silenţioasă în acelaşi timp, reducând consumul energetic cu până la 50%.

SILENŢIOZITATE ABSOLUTĂ

Untitled3Untitled4

Datorită ventilatorului oblic şi tehnologiei compresorului cu vibraţii minime,  echipamentele de climatizare LG au cel mai mic nivel de zgomot din lume.

PLASMASTER IONIZER

Untitled5

Peste 2 milioane de Ioni Plasmaster sterilizează atât aerul care circulă prin echipamentele de climatizare dar şi substanţele dăunătoare şi mirosurile neplăcute din spaţiul respectiv.

AUTO-CURĂŢAREA PLASMASTER

Untitled6

Funcţia de curăţare automată usucă schimbătorul de căldură umedă pentru a preveni înmulţirea mucegaiului şi a bacteriilor. Elimină mirosurile neplăcute din echipamentele de climtizare scutind utilizatorul de la curăţarea frecventă a filtrelor.

 

FILTRU DE PROTECŢIE MICRO 3M

Untitled7

Filtrul de protecţie Micro 3M, cu flux înalt de aer dar silenţios, colectează datorită puterii electrostatice mari a suprafeţei filtrului, materiile microscopice dăunătoare cum sunt polenul şi firele de praf care pot cauza boli respiratorii.

FILTRU DE PROTECŢIE DUBLU (PREFILTRU)

Untitled8

Filtrul de protecţie dublu (prefiltrul) este uşor de schimbat făcând mai uşoară curăţarea atât a interiorului echipamentului de climatizare cât şi a filtrului propriu-zis. Acest lucru înseamnă uşurinţă în menţinerea curăţeniei.

JET COOL

Untitled9

Designul optimizat al supapei de aer asigură un flux de aer puternic care coboară temperatura din cameră cu până la 5 grade în doar 5.6 minute.

4 WAY

Untitled0

Pentru răcire, vana este ajustată în sus pentru a permite aerului rece să circule înspre tavan. Pentru încălzire, vana direcţioneză aerul cald în jos pentru a încălzi spaţiul dinspre podea pentru o temperatură plăcută şi echilibrată în cameră.

DESIGN ELEGANT

Untitled10

Designul echipamentelor de climatizare LG este modern şi foarte plăcut, ceea ce îi conferă un stil incomparabil. Echipamentul de climtizare LG va fi mai mult decât un obiect electrocasnic devenind un element de decor care va înfrumuseţa fiecare locuinţă.

 

INSTALARE UŞOARĂ

Untitled11

Echipamentele de climatizare LG sunt proiectate pentru uşurinţă şi eficienţă în instalare, indiferent de ambient sau de numărul de persoane implicate în procesul de montare.

HR
HR
Ajouter un commentaire