Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Premii EISA

Ce apreciezi mai mult ? O companie de film care isi promoveaza cel mai nou film ca pe unul ce nu poate fi ratat sau un feedback pozitiv din partea unui critic de film? Un student care se lauda in fata colegilor ca este cel mai bun sau un student care chiar primeste un 10 de la profesor?

Daca esti ca majoritatea, raspunsul evident la aceste intrebari este cel din urma. Motivul este simplu: atunci cand vine vorba de credibilitate evaluarea independenta vai fi mereu mai bine evaluata decat lauda de sine. De aceea este asa de important pentru industria TV cermonia anuala European Imaging and Sound Association (EISA). In fiecare an , editorii de la publicatiile membre EISA, aleg castigatorii renumitelor premii.

Anul aceasta, LG a castigat European Display Achievement, premiul pentru televizorul OLED de 55 –inch si premiul European Smart TV pentru televizorul Smart TV de 55-inch.

EISA este o asociatie compusa din 50 de reviste din 19 tari europene. Din 1982, redactorii-sefi se intrunesc anual in luna iunie pentru a decide ce produse analizate in publicatiile lor, in ultimul an, merita un premiu EISA. Ceea ce face ca primirea unui premiu EISA sa fie atat de speciala si distincta este procesul riguros de selectare a castigatorilor. Pentru a fi eligibil pentru nominalizare, fiecare produs este evaluat prin teste, zi de zi, precum si de rezultatele procedurilor de testare pentru fiecare revista specifica. Aceste elemente trebuie sa aiba loc chiar inainte ca un produs sa fie revizuit de redactorul-sef al unei reviste pentru nominalizare. Produsele care sunt nominalizate sunt apoi evaluate de toti redactorii sefi ai revistelor membre pentru a decide un castigator.

LG e un castigator veteran al premiilor EISA. In 2011, combinatia dintre LG TV si sistemul home theater a fost recunoscuta cu premiul EISA’s European 3D Home Theater Solution. In 2 ani consecutivi, 2009 si 2010, LG LCD TVs a luat premiul European Best Value LCD TV – confirmand astfel leadership-ul din industrie.
Iata ce au gasit special judecatorii EISA la aceste 2 produse.

Capacitatea lui LG OLED TV pentru a produce imagini de calitate, cu un contrast clar, unghiuri largi de vizualizare si nuante profunde de negru nu ar putea fi trecute cu vederea de catre jurati. Caracteristicile cheie care au facut ca LG OLED TV sa fie extrem de dorit pentru cumparare au fost, de asemenea, luate in considerare in decizie. Receptorul ultra-compact al TV-ului, amplificatorul si sistemul de difuzoare au fost caracteristici suplimentare de care au tinut cont editorii.

In cazul televizoarelor SmartTV, juratii au fost impresionati de design, telecomanda si de  capacitatea televizorului de a oferi o solutie 3D pentru intreaga familie, prin intermediul unei perechi de ochelari usori, confortabili si foarte accesibili.

Ceremonia oficiala de premiere EISA va avea loc in timpul Funkausstellung Internationale Berlin (mai frecvent cunoscut sub numele de IFA) de pe 31 august pana pe 5 septembrie. O runda de aplauze si de aprecieri catre 2 binemeritati castigatori LG 55-inch OLED TV si LG 55-inch CINEMA 3D Smart TV!

HR
HR
Ajouter un commentaire