Corporate

CES-2011-2

Ces-2011

Care este, timp de 3 zile pe an, cel mai atractiv loc pentru pasionatii de gadget-uri? Desigur ca  Las Vegas, prin intermediul CES (Consumer Electronics Show), cel mai mare targ de tehnologie din lume.

CES inseamna totodata business si recunostinta din partea audientei, iar 2011 a fost un an mai mult decat bun pentru LG, daca ar fi sa numaram premiile castigate de catre companie pe intreg parcursul targului.

Best-of-Honoree

Astfel, primul premiu - Best of Innovations Awards – a fost atribuit televizorului LW9500 NANO FullLED 3D, un televizor cu totul exceptional, de la marginea ultra-subtire pana la tehnologia TruMotion 480Hz, utila in tranzitia imaginilor atunci cand utilizatorul urmareste continut digital 3D. LW9500 a castigat simpatia publicului nu doar datorita calitatilor tehnice extraordinare, cat si eficientei dovedite pe internet si meniului rapid si foarte usor de folosit. De asemenea, LW9500 a primit Premiul de Onoare pentru performante superioare in categoria Audio-Video online, acest fapt fiind datorat in mare parte tehnologiei SMART, tehnologie a carei gama de aplicatii este intr-o continua crestere. In plus, functia Smart Share permite utilizatorilor streaming-ul wireless intre dispozitivele compatibile si LW9500, televizorul fiind capabil sa afiseze in acelasi timp date (meta-data) si informatii de pe internet, precum recenzii de filme, biografii sau continut care are legatura cu ce este afisat pe televizor la momentul respectiv.

Un alt premiu la categoria Innovations a fost castigat de catre modelul LG LW7700. Echipat cu tehnologia NANO, LW7700 a fost recompensat pentru performante si certificarea THX, echivalentul medaliei de aur pentru calitatea cinematica a imaginii. De asemenea, LW770 beneficiaza de toate plusurile tehnologiei SMART TV.

Premiile la categoria Innovations nu s-au oprit aici pt LG, modelul 3D PW350 reusind o noua performanta, datorita aspectului inedit si motorului grafic 3D XD Engine, ce asigura o imagine 3D extrem de clara si de o maxima luminozitate.

Honoree-BP650

Nu doar televizoarele au fost varful de lance LG in cadrul CES: la categoria Innovations, media player-ul portabil LG BP650 a reusit sa se impuna in fata competitorilor prin dimensiunile demne de invidiat – grosime de doar 1,6 inch, ecran de 9 inch – precum si prin calitatile hardware, BP650 fiind capabil de a reproduce continut HD 760p via internet sau stickuri de memorie.

Honoree-HX996TS

La categoria Integrated Home Systems, premiul de excelenta apartine unui sistem Home Theatre, mai precis HX996TS, sistem care foloseste doua subwoofere si boxe speciale, fiind optimizat pentru filme 3D.

Honoree-BP40LS20

Nici categoria Computer accessories nu a fost trecuta cu vederea, playerul extern Blu-Ray LG BP40LS20 si monitorul LG E2290V castigand premii de onoare.

Honoree-Electrocasnice

In cele din urma, premiile de onoare la categoria Home appliances (Electrocasnice) au apartinut in totalitate masinilor de spalat LG (WM3885HCCA, WT5101HV, DLEX5101V). Echipate cu tehnologiile SteamWasher, DirectDrive si 6Motion, acestea si-au dovedit inca o data superioritatea prin constructie, eficienta energetica, programele de spalat personalizabile pana la cel mai mic detaliu, precum si consumul redus de apa.

HR
HR
Ajouter un commentaire