Audio-Video Events

Infinia-LE9500

LG Electronics USA a incheiat un parteneriat cu Festivalul de Film Tribeca, pentru a prezenta o premiera a filmului Keep Surfing pe televizorul LED LG LE8500

Filmul este un documentar filmat in Eisbach, locul de unde s-a dezvoltat surfingul in urma cu 35 de ani. Printre invitatii la premiera filmului au fost actrita Jamie-Lynn Sigler (care a jucat in seriale precum Sopranos si Will&Grace) si Rick Dean, vice-presedinte al THX Ltd (album foto). Acesta din urma a prezentat noua serie de televizoare LG Infinia, LE8500 si LX9500 fiind singurele televizoare din Statele Unite care au certificare THX. Televizoarele LED Infinia au implementat THX Mode, o functie de permite setarea unui nivel de culoare identic cu cel folosit in studiourile de film, oferind astfel spectatorilor o experienta vizuala identica celei din cinematograf.

Certificarea THX presupune o testare riguroasa, concretizata in peste 200 teste de laborator, cu peste 400 de factori luati in considerare, pentru a ne asigura de acuratetea culorilor, calitatea exceptionala a imaginii si performanta in procesarea sunetului. Niciun alt producator de televizoare LED FullHD nu a intrunit aceste criterii riguroase, necesare pentru a primi aceasta certificare, a mentionat Rick Dean, vice-presedinte al corporatiei THX.

HR
HR
Ajouter un commentaire