Telefoane Mobile

La inceputul acestei luni, Windows Phone 7 Marketplace a depasit 20.000 de aplicatii (aproape 50% dintre acestea fiind disponibile gratuit).

Ritmul de crestere al volumului de aplicatii din Marketplace este comparabil cu cel a concurentilor sistemului de operare pentru Smartphones dezvoltat de Microsoft : daca in cazul Windows Phone 7 au durat 219 zile sa atinga 20.000 de aplicatii, in cazul iPhone AppStore au durat 215 zile, Android Market 419 zile, iar BlackBerry App World… 684 zile.

In aceeasi perioada, Microsoft a anuntat un update pentru Windows Phone 7, numit « Mango », care va include functii precum : reunirea tuturor sistemelor de mesagerie intr-o singura zona (incluzand SMS, Windows Live Messenger, Facebook), o integrare avansata a aplicatiilor in sistemul de operare (bazata pe profilul utilizatorului) si includerea cloud-services, pentru sincronizarea telefonului mobil cu calculatorul.

Lansarea noii versiuni va avea loc in toamna acestui an. LG Optimus 7 este in continuare singurul smartphone cu sistem de operare Windows Phone 7 prezent in lista celor mai bune 20 de smartphones din lume.

HR
HR
Ajouter un commentaire