Telefoane Mobile

Youtube-3D

Multumita unui parteneriat Youtube si LG, in a doua jumatate a acestui an vom putea viziona, inregistra si incarca direct pe Youtube continutul 3D de pe propriile telefoane.

Jong-seok Park, CEO LG Electronics, mentioneaza ca “noul telefon Optimus 3D raspunde foarte clar nevoilor consumatorilor, prin eliminarea problemelor specifice de mobilitate si a ochelarilor 3D. Mai mult, partneriatul cu Youtube va facilita generarea si accesarea continutului de tip 3D pe cea mai mare platforma de video-sharing”.

Francisco Varela, Head of Youtube Platform Partnerships, a declarat ca partneriatul face parte dintr-o ampla strategie care are la baza implicarea dispozitivelor mobile si a tehnologiei 3D intr-un mod usor de inteles de catre toti utilizatorii celei mai mari comunitati video din lume.

LG Optimus 3D este echipat cu un procesor nVidia Tegra2 dual-core – ce poate reda continut FUllHD 1080p 3D, camera foto stereoscopica ce permite inregistrarea si fotografierea tridimensionala precum si memorie dual-channel, telefonul fiind destinat acelui segment de utilizatori care obisnuiesc sa urmareasca filme pe telefon sau sa se joace. De asemenea, Optimus 3D beneficiaza si de un display 3D lenticular, ceea ce inseamna ca imaginile pot fi vizualizate tridimensional, fara ca utilizatorul sa aiba nevoie de ochelari speciali. LG Optimus 3D a fost anuntat la Mobile World Congress din Barcelona si va fi pus in vanzare in al doilea semestru al anului 2011.

Cititi detalii despre primul telefon cu tehnologie 3D, LG Optimus 3D.

HR
HR
Ajouter un commentaire