Audio-Video Events

Zig zaga zugalagazigazagaza… o noua premiera dorim a va anunta! :)

1

Loredana Groza, prima artista din Romania care a transmis live un concert pe Facebook, anunta, in parteneriat cu LG Electronics Romania, o noua premiera: primul concert din tara noastra filmat 3D. Cu aceasta ocazie va fi disponibil primul continut 3D local, distribuit in exclusivitate impreuna cu televizoarele LG 3D.

Continutul este disponibil asadar ca urmare a parteneriatului cu Loredana, una dintre cele mai apreciate voci de pe scena muzicala romaneasca si reprezinta totodata o premiera in industria romaneasca de divertisment, prin lansarea primului album muzical in format 3D Blue-Ray, intitulat Iubiland.

Odata cu lansarea pe disc  Blu-Ray a primului concert 3D de pe piata locala, romanii vor putea urmari pe televizoarele LG, videoclipurile 3D ale celui mai recent album al solistei, bazat pe mostre de folclor, reinterpretat in diverse sonoritati. LG aduce astfel pentru prima data in locuintele romanilor un continut 3D inedit.

Noul album Loredana va fi lansat in cadrul unui eveniment public in cadrul Baneasa Shopping City, la care vor lua parte fanii Loredanei, alaturi de reprezentanti ai mass-media si vedete din showbiz-ul local.

Continut 3D, in premiera pentru utilizatorii LG

In cadrul parteneriatului cu LG Electronics, albumul Iubiland va include o editie limitata disponibila pe disc Blu-Ray 3D, ce va contine 8 piese ale albumului, filmate in totalitate cu cea mai noua tehnologie 3D Full HD.

Achizitionati oricare din televizoarele LG din gama 3D (gama 47 LX9550, 42LX6500, 42LD9200) incepand cu 20 noiembrie 2010 (pana la sfarsitul anului, in limita stocului disponibil), si veti primi in exclusivitate continutul 3D, precum si un player Blu-Ray (model BX580).

Campania este valabila in reteaua magazinelor partenere LG din intreaga tara.

In plus, pe pagina Facebook.com/LGnews va provocam la un concurs, cu intrebari despre Loredana si tehnologia LG, avand ca premii noul album Iubiland.

HR
HR
Ajouter un commentaire