Audio-Video Cinema 3D Smart TV Corporate

Smart_TV_Alliance

Cinci noi producatori de varf ai industriei si furnizori de solutii au anunțat în cadrul CES 2013 ca au aderat la Alianta pentu a stimula trecerea aplicatiilor si serviciilor pe platforma televizoarelor smart. Consumatorii se vor bucura de o experiența mai complexa de utilizare a televizoarelor smart prin video 3D, cea mai înalta calitate audio-video, precum și cea mai mare varietate de conținut cu aplicații create din dezvoltarea unui nou kit software (SDK) pentru televizoarele smart din 2013 ale producatorilor mondiali.

Noii membri ai Aliantei televizoarelor smart includ producatori precum Panasonic, ABOX42, si TechniSat si furnizorii de solutii IBM si Specific Media. Aceștia recunosc necesitatea și valoarea de a fi în masura sa dezvolte și sa ofere aplicații pe mai multe platforme și sa se alature fondatorilor alianței LG Electronics, TP Vision și Toshiba, precum și Yume, Obigo și Qualcomm, în crearea unui ecosistem independent pentru dezvoltatorii de aplicații pentru crearea de platforme atractive, independente de serviciile televizoarelor smart.

“Membrii Aliantei televizoarelor smart au identificat o oportunitate pe piata fragmentata a dezvoltatorilor de aplicatii si producatorilor de televizoare, creand cea mai buna experienta pentru consumatori de utilizare a televizoarelor smart,” a declarat Richard Choi, presedintele Aliantei televizoarelor smart din partea membrului fondator LG Electronics. “În acest fel, dezvoltatorii aplicatiilor se pot concentra pe ceea știu sa faca cel mai bine. În loc sa respecte cerințele individuale ale fiecarui producator, aceștia pot face mai mult datorita energiei lor creative prin dezvoltarea de aplicații și servicii inovatoare. ”

Viitoarele soft-uri SDK includ cele mai recente tendințe și caracteristici disponibile pentru dezvoltatorii de aplicații astfel încat acestia vor fi în masura sa livreze cele mai actuale și interesante aplicatii în 2013 pentru televizoarele smart produse de LG, TP Vision și Toshiba. Noile caracteristici SDK includ:

Pentru televizoarele Smart 2013:
- Aplicatii mai complexe disponibile pentru upgrade-ul HTML5, CSS3 si specificatiile JavaScript
- Video 3D
- Suport MPEG-DASH cu sunet mai fiabil si calitate video mai putin întrerupta
- Opțiuni mai multe și mai bune de conținut cu actualizare a managementului drepturilor digitale (DRM), caracteristici care reflecta cerințele de DRM de la proprietarii de conținut

Pentru dezvoltatorii de aplicatii:
- Un nou emulator comun care permite dezvoltatorilor sa testeze o cerere data pentru a se asigura ca va functiona cu membrii din Alianta televizoarelor smart
- Instrument de verificare a respectarii cerințelor care permite dezvoltatorilor sa testeze automat conformitatea cu cerintele platformei din Alianta televizoarelor inteligente
-Instrumente avansate de depanare îi ajuta pe dezvoltatorii de aplicații sa rezolve problemele mai rapid și mai ușor

Despre Alianta televizoarelor smart
Fondatorii LG Electronics, TP Vision si Toshiba au stabilit Alianta televizoarelor smart în 2012 pentru a crea o platforma atractiva si servicii independente pentru aplicatiile televizoarelor smart. Misiunea este sa creeze un ecosistem larg si productiv pentru aplicatiile televizoarelor smart care sa ofere producatorilor o cale mai rapida si mai buna pentru aplicatiile TV, sa permita dezvoltatorilor sa dezvolte aplicatii o singura data pentru platforme diferite, și sa ofere consumatorilor o sursa bogata de conținut și servicii. Pentru mai multe informatii legate de mediul de dezvoltare sau cum puteți aplica la Alianta, vizitati SmartTV-Alliance.org.

HR
HR
Ajouter un commentaire