Telefoane Mobile

Optimus-Pad

Optimus Pad, tabletPC-ul LG, va fi comercializat in Japonia incepand cu luna martie. Astfel, varianta pentru Japonia a tabletei Optimus Pad, numita L-06C, va putea fi pre-comandata incepand cu data de 15 martie, un deal cu operatorul NTT DOCOMO in acest sens.

Versiunea japoneza a tabletei Optimus Pad va fi livrata cu aplicatii specifice pre-instalate, care se adreseaza doar pietei de profil din Japonia. Printre acestea se numara BeeTV, un portal de divertisment care ruleaza pe reteaua DOCOMO, precum si 2DFacto, o aplicatie pentru e-books si comic books, care a fost adaptata special pentru ecranul de 8.9 inch.

LG Optimus Pad dispune de un procesor de 1Ghz nVidia Tegra 2 dual-core si ruleaza Honeycomb, adica cel mai nou sistem de operare Android, optimizat pentru tablet PC-uri. Pentru a se diferentia de eventualii competitori, Optimus Pad a fost echipat cu un display de 8.9 inch, care nu supune utilizatorul la compromisuri vizuale datorate, de regula, rezolutiei. Drept urmare, Optimus Pad are o rezolutie nativa de 1280×768 pixeli, iar formatul imaginii este de 15:9.

Experienta multimedia nu a fost deloc trecuta cu vederea: Optimus Pad reda fara nicio problema continut FullHD 1080p si este prevazut cu 2 camere de 5 megapixeli. Ca un plus, camera frontala poate inregistra continut 3D, care poate fi transferat ulterior pe PC, TV sau alte dispozitive multimedia prin intermediul portului HDMI.

HR
HR
Ajouter un commentaire