Să zicem că este o zi ploioasă. Perfectă pentru a rămâne înăuntru și pentru a te  scufunda într-o altă lume, cu un film de succes sau cu muzică. Televizorul tău LG Smart  este la locul lui. Floricelele sunt lângă tine. Ce lipsește?

Dacă îți place să te relaxezi bucurându-te de filme sau de muzică acasă, atunci nu ești străin de cele mai bune produse de home entertainment LG. Dar nici cele mai vii efecte vizuale 3D și nici cele mai “inteligente” accesorii nu pot fi folosite la capacitatea lor maximă fără un sistem home theater care să te capteze în întregime.

Suntem încântați să îți prezentăm prin intermediul acestui articol, modelul LG BH9530TW, cel mai recent și cel mai avansat sistem home theater din prezent. LG BH9530TW vine echipat cu sunet ca la cinema, conectivitate Smart și UI intuitiv. Să aruncăm o privire mai atentă.

Sunet captivant ca de cinema,  9.1-canale și difuzoare verticale

Atunci când vorbim despre o experiență captivantă, ca în cinematograf, nu ne referim doar la partea vizuală. Și urechile tale pot face diferența între un sunet plat 2D și un sunet surround. Aceasta este diferența din spatele unei  ’experiențe home theatre obișnuite’ și o experiență veritabilă de cinematograf.

 

 

LG BH9530TW este compus din patru boxe de sine stătătoare care susțin 9.1 canale și sunet de 1,460 W. Aceste box împing sunetul în sus, deasupra ascultătorilor, iar Procesorul de Sunet 3D LG analizează sursa și dispersează sunetul în mod egal pe suprafața camerei. Apoi, sunetul curge către ascultători din multiple direcții în așa fel încât chiar și cel mai ușor sunet dintr-un film te face să te gândești că  acțiunea se  petrece in sufrageria ta!

Straturile complexe ale acestui sunet sunt cu mult îmbunătățite de boxele cu fibră de aramid. Pe un sistem standard home theater, micile detalii pot fi ocolite din cauza dorinței de a avea un sunet măreț și mai amplu. Dar, integrând fibra de aramidă în construcția conurilor de boxe, distorsiunea armonică este minimizată drastic iar unetul este menținut stabil și precis. Asta înseamnă că există o distorsiune aproape egală cu zero de la sunetul original. Așa că, dacă te uiți la un film de acțiune, crime sau război, să nu fii surprins dacă te regăsești ascunzându-te din cauza scenelor și a sunetelor care par atât de reale. Fibra de aramidă este de asemenea binecunoscută pentru puterea sa de tracțiune care poate preveni ruperea sau deformarea conurilor de boxe, un neajuns ce ar compromite sever calitatea sunetului.

Un dispozitiv inteligent de sharing 

Pe lângă oferirea unui sunet perfect, LG BH9530TW poate fi folosit ca “hub”, având o multitudine de opțiuni pentru conectivitate, inclusiv Miracast. Miracast este capabil de file-sharing prin Wi-Fi Direct™ oferind o conexiune mai bună, acces mai ușor și streaming de conținut cu alte dispozitive digitale. LG BH9530TW are, de asemenea, capacități de televizor Smart, poate naviga pe web și oferi acces la conținut premium – nimic nu ar fi mai potrivit pentru stilul modern de viață!

Interfața utilizatorului este intuitivă 

Tehnologia avansată nu trebuie să fie și complicată. Interfața utilizatorului este intuitivă și astfel, ușor de utilizat. Conexiunile USB pentru mouse și tastatură oferă utilizatorului flexibilitatea de a-și administra conținutul așa cum el sau ea vede de cuviință.

Sistemul oferă de asemenea caracteristici care se mulează pe nevoile tale specifice ținând cont de mediul înconjurător. Să spunem că ajungi acasă târziu, după o călătorie de afaceri, complet treaz în timp ce restul familiei tale doarme adânc. Ai numărat oi, ai citit o carte plictisitoare fără niciun rezultat, așa că te-ai decis să te uiți la un film. Modul Private Sound trimite sunetul către telefonul tău mobil prin Wi-Fi, așa că tu te poți bucura de sunet premium în căști fără să deranjezi restul casei.

De altfel, este simplu să distribui muzică prin Bluetooth de la telefonul mobil sau de la alte dispozitive mobile către LG BH9530TW, cu o calitate excepțională a sunetului.

Indiferent cât de detaliată va fi descrierea sistemului Home Theater LG BH9530TW, nu îți vei putea da seama ce înseamnă sunetul de neegalat, ca de cinema al sistemului. Ți-am deschis apetitul? Găsește cel mai apropiat magazin și convinge-te singur.

HR
HR
Ajouter un commentaire