Imaginează-ți cum ar fi să intri în camera ta de zi și dintr-o dată să fii teleportat la Muzeul Louvre – sau chiar mai bine, să te bucuri de întreaga frumusețe a Muzeului chiar în confortul casei tale.

01

Ei bine, această dorință nu este chiar atât de îndeplinit: seria de televizoare LG OLED a primit un stil și un design distins o dată cu debutul din această toamnă a noilor televizoare de 55 inci, GALLERY OLED (EA8800). Acum, cei care sunt interesați de calitatea imaginilor și a culorilor pot adăuga un plus de eleganță camerelor de zi, cu cele mai noi și mai bune oferte LG.

The Art of Viewing Arta de a viziona

Fiind nu doar prima din lume ci și global apreciată, tehnologia OLED folosită în televizoarele LG GALLERY OLED redă cea mai bună calitate a imaginii, realizând culorile în cea mai naturală formă a lor. Adaugă la asta conceptul inovativ de design al LG, Art Frame, care este o capodoperă în sine, datorită designului unic ce seamănă cu un tablou adevărat care servește ca fațadă estetică pentru puternicul Canvas Speaker.  Pe scurt, prin naturalețea culorilor, imaginile clare și sunetul captivant, la care adăugăm designul- ramă, e ca și cum ai agăța o capodoperă perfectă de peretele propriei sufragerii.

Iată o descriere pe scurt a delicatelor detalii care transformă GALLERY OLED TV într-o adevărată operă de artă a LG.

 02

Puterea designului Art Frame

Art Frame, patentat de LG reprezintă clar o inovație în design. Designul finuț al framei schimbă complet ambianța camerei, oferind spațiului un aspect versatile și sofisticat. Și desigur, designul Art Frame oferă adâncime imaginilor prin displayul înrâmat. După cum îți poți imagina, orice privești prin televizorul LG GALLERY OLED se transformă în artă.

03

Puterea sunetului Art Frame

Adițional esteticii, Art Frame vine cu o funcție optim realizată: încadrarea a unui sistem de difuzoare Canvas de 2.2 canale care oferă sunet puternic cu o calitate extraordinară. În spatele pânzei care acoperă rama, este poziționat un sistem puternic de difuzoare care livrează un sunet rafinat din două seturi de speakere și două woofere. Rezultatul constă în redarea sunetului la 70 W, clar și profund perfect potrivit pentru calitatea superbă a imaginilor. Designul proiectat astfel încât să ascundă difuzorul Canvas și să completeze perfect perfomanța captivantă a sunetului dezvăluie adevărata esență a filozofiei de design Art Frame.

04

Experiența supremă a imaginii

Dedicat genelor sale OLED, calitatea imaginilor pe televizorul GALLERY OLED este cât se poate de captivantă. Tehnologia patentată LG WRGB OLED, de 8 milioane de pixeli colorați și sub-pixelii albi, oferă contrast infinit, claritate absolută în mișcare și unghiuri largi de vizionare pentru o experiență de vizionare bona fide. Mulțumită tehnologiei inovative OLED, calitatea imaginilor este perfectă, atingând rația de contrast supremă ce oferă culori aprinse și vii, precum și un răspuns rapid în oferirea imaginilor.

Propria ta galerie

Cu toate că estetica galeriei reprezintă o caracteristică importantă, LG s-a depășit pe sine permițând utilizatorului să se folosească din plin de acest concept. Gallery Mode este o funcție unică, ce afișează imagini pre-setate, cât timp televizorul este în Stand-by. Asta înseamnă că poți seta propriile imagini, deci poți crea propria galerie. Iar pentru iubitorii de artă fină, o selecție de 10 capodopere ce includ tabloul Joyousness al lui Gaugain și Bedroom in Arles al lui Van Gogh este disponibilă în Gallery Mode – îți poți imagina realizarea imaginii și rezoluția acestor capodopere? Te lasă fără suflare, iar acest lucru este posibil doar datorită LG.

05

Cu LG, totul este posibil

În timp ce tu te-ai obișnuit ca fiecare produs să aibă o singură funcție cheie, LG depășește așteptările. LG s-a asigurat că în plus față de cea mai inovativă funcționalitate a designului și cea mai nouă tehnologie OLED, te vei putea bucura de ce e mai bun din 3D și opțiuni Smart TV în galeria OLED TV. Cu Cinema 3D OLED, Magic Remote și funcțiile de SmartShare, selecția de conținut este practic nelimitată iar folosirea navigării este pur și simplu intuitivă.

Într-adevăr, LG merită toată admirația noastră pentru îmbinarea excelentă a funcționalității designului cu imagini și sunet de neegalat. Galeria OLED TV, o adevărată operă de artă făcută posibilă de LG.

HR
HR
Ajouter un commentaire