Telefoane Mobile

LG Viewty Smile

Telefonul LG GT405, Viewty Smile, insumeaza o abordare stilizata si o deosebita atentie la detalii, abordare cu care LG si-a obisnuit clientii si cu care a cucerit piata de profil. Fiind prevazut cu  o camera de 5MP, radio FM, HDSPA, accelerometru , GT405 este un telefon care va surprinde pana si pe cei mai pretentiosi cumparatori

Key Features

  • Ecran tactil rezistiv TFT 256k culori (240 x 400 Pixels)
  • Email
  • 3G HSDPA 3.6Mbps

Design

GT405 este disponibil in doua variante de culoare, roz si negru, carcasa fiind construita cu o atentie deosebita la detalii si finisaje. Mai mult decat atat, GT405 vine echipat cu un stylus semi-telescopic, pozitionat in partea dreapta a telefonului. Ecranul tactil este foarte generos ca dimensiuni si ,datorita accelerometrului , raspunde la miscarile verticale sau orizontale ale utilizatorului si poate afisa pana la 256.000 de culori, avand o rezolutie maxima de 240×400 pixeli.

Interfata

Accesarea diverselor functii ale telefonului este foarte facila, deoarece navigarea prin meniu este intuitiva si rapida. GT405 poate reda poze si formate video populare, precum MPEG4 si H264, iar transmiterea acestora se poate face fie local, fie prin intermediul serviciilor de messaging si email. Printre plusurile telefonului se numara radio-ul FM si un viewer de documente (DOC, XLS, PPT, PDF).

Browsing

LG GT405 este recomandat celor ce folosesc internetul mobil, datorita multiplelor aplicatii preinstalate si suportului 3G. Telefonul este “pre-echipat” cu o agenda capabila sa stocheze multiple date pentru fiecare intrare..

Camera

GT405 Viewty vine echipat cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus (rezolutia maxima a pozelor fiind 2592×1944 pixeli) si diverse functii de postprocesare si modificare a fotografiilor, menite sa imbunatateasca perceptia publicului larg asupra software-ului dedicat.

Final words

GT405 este adresat consumatorilor de internet, precum si utilizatorilor care doresc sa tina pasul cu tehnologia, fara a renunta la detalii si stil: widget-urile, camera foto de 5 megapixeli, document viewer-ul si extensia de memorie pana la 8Gb nu fac decat sa confirme acest lucru.

LG Viewty Smile este disponibil in Best deal Orange, cu pret de la 55 euro.

HR
HR
Ajouter un commentaire