Audio-Video

Magic Remote

LG Electronics prezinta Magic Remote, o noua telecomanda pentru televizoarele CINEMA 3D Smart. Noua telecomanda sporeste confortul utilizatorilor aducand un nou set de functii aditionale: recunoasterea vociiWheel, Magic Gesture si Point.

“Preocuparea permanenta a companiei a fost de a imbunatati confortul si avantajele cu care clientii nostri folosesc televizoarele CINEMA 3D Smart,” a afirmat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. “Noua telecomanda Magic Remote este cel mai recent exemplu in acest sens, pentru ca incorporeaza noi functii care faciliteaza folosirea televizoarelor CINEMA 3D Smart de catre utilizatori, mai ales a functiei Smart TV care are in acest moment peste 1, 000 de aplicatii si se afla intr o crestere consistenta de continut premium.”

Cea mai mare diferenta dintre telecomanda Magic Remote si o telecomanda conventionala o constituie faptul ca butoanele reprezinta doar una dintre experientele intuitive ale utilizatorului. Datorita functiei de recunoastere a vocii, utilizatorii pot introduce texte – cum ar fi termeni de cautare – in paralel cu o comanda voce, marind astfel viteza de ansamblu a experientei de navigare a sistemului Smart TV.

Butonul Wheel, localizat in partea centrala a telecomenzii, le permite utilizatorilor sa navigheze cu rapiditate prin meniu si aplicatiile existente. in paralel, functia Pointing (cunoscuta si sub numele Point and Click) le permite utilizatorilor sa indrepte telecomanda Magic Remote catre ecranul televizorului si sa foloseasca cursorul pentru a face o selectie. Cu ajutorul acestei functii, utilizatorii mai pot naviga prin ecosistemul LG Smart TV fara a fi nevoiti sa foloseasca mai multe butoane. in plus, gesturile pot fi detectate ca si comenzi prin intermediul functiei Magic Gestures, pemitand utilizatorilor sa controleze televizorul CINEMA 3D Smart cu simple miscari de brat sau ale incheieturii mainii.

Pe langa cele patru functii de control, telecomanda include si un buton 3D care pemite  conversia continutului 2D in 3D printr-o simpla apasare. Datorita designului ergonomic arcuit, noua telecomanda Magic Remote este mai usor de prins si de tinut in mana, oferind o experienta mai confortabila televizorului CINEMA 3D Smart.

HR
HR
Ajouter un commentaire