Cinema 3D Smart TV Uncategorized

Noua serie spectaculoasă de televizoare ULTRA HD

Modele avansate cu imagine şi sunet îmbunătăţiteub98 lgblog

Noua serie de televizoare ULTRA HD încorporează funcţii şi tehnologii avansate şi o calitate îmbunătăţită a imaginii. Astfel, LG setează noi standarde prin prima rată de contrast de 21:9 din lume pentru modelul de televizor Ultra HD cu ecran curbat, LG 105UC9, cu o diagonală remarcabilă de 105 inci.

 

Noile funcţii încorporate de televizorul LG Ultra HD vor fi extrem de atractive pentru consumatori. Calitatea imaginii este pur şi simplu remarcabilă, iar consumatorii recunosc LG ca fiind un trend-setter în tehnologia ULTRA HD şi un lider în evoluţia formatului 4k.

 

Primul televizor Ultra HD din lume cu ecran curbat, rată de contrast 21:9 şi ecran de 105 inci

 

Noul televizor LG Ultra HD cu ecran curbat (model 105UC9) are un ecran spectaculos de 105 inci, cu o rată de aspect de 21:9 şi o rezoluţie de 5K 5120 x 2160. Rezultatul este o experienţă cinematografică autentică în confortul propriei locuinţe. Cu un design ergonomic, atrăgător şi imensul display concav de 105 inci, LG 105UC9 oferă o experienţă vizuală neegalată de niciun alt televizor disponibil pe piaţă. Ecranul extra-larg permite utilizatorului să afişeze informaţii pe o parte a ecranului fără a bloca acţiunea în desfăşurare.

 

Calitatea excepţională a imaginii noului televizor LG Ultra HD este completată de sunetul bogat produs de un sistem audio multi-channel 7.2 dispus frontal, proiectat în colaborare cu Harman Kardon. Reprezentând conceptul LG ULTRA Surround, difuzoarele creează o experienţă auditivă amplificată care captivează astfel spectatorul.

 

Design premium de excepţie pentru televizorul LG ULTRA HD de 4k

Alături de liderul de piaţă, televizorul Ultra HD cu ecran curbat de 105 inci, LG prezintă de asemenea şi modelul premium UB9800 din seria de televizoare Ultra HD de 4k formată din unităi de 65-, 79-, 84- şi 98- de inci. Seria UB9800 este echipată cu un cip particular unic care evidenţiază rezoluţia Ultra HD şi optimizează calitatea generală a imaginii. Datorită acestui cip, ultimul Tru-ULTRA HD Engine Pro de la LG diferenţiază calitatea imaginii TV de ceilalţi competitori.

 

Televizorul LG UB9800 are încorporată o funcţie sofisticată în care conţinutul SD, HD şi Full HD este preluat şi îmbunătăţit, aducându-l aproape la un nivel al calităţii Ultra HD. Lucrând în tandem cu Super Resolution Algorithm, Tru-ULTRA HD Engine Pro garantează o experienţă vizuală mai placută, eliminând erorile vizuale comune altor sisteme. În plus, Tru-ULTRA HD Engine Pro include o tehnică numită 4K Motion Estimation Motion Compensation (MEMC), care asigură calitate pentru tot conţinutul 4K Ultra HD, redat perfect, fără blurare.

 

O caracteristică particulară avansată a televizoarelor LG ULTRA HD este decodorul încorporat 4K HEVC 60p. Dispozitivul este o dovadă a evoluției tehnologice, capabil să decodifice semnale emise atât în format H.264 cât şi în HEVC H.256, la 30p sau 60p. Acest decodor încorporat face posibilă afişarea conţinutului Ultra HD de pe aproape orice sursă externă, inclusiv prin porturile HDMI 2.0, USB sau LAN. Noile modele au funcţia unică LG ULTRA HD CINEMA 3D, care utilizează tehnologia Film Patterned Retarder (FPR), prin care imaginile 3D sunt redate perfect. Noile modele de televizoare din seria Ultra HD încorporează ecrane ULTRA IPS cu rezoluţia impresionantă de 3840 x 2160. Tehnologia LG IPS este recunoscută pentru abilitatea de a oferi imagini impresionante din orice unghi de vizionare.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.