Audio-Video

IPS-monitor-EA93

LG Electronics lansează două noi modele de monitoare IPS premium, EA93 și EA93, în cadrul târgului IFA din Berlin. Modelul EA93 este proiectat special pentru a oferi consumatorilor o experiență încântătoare de divertisment, iar modelul EA83 a fost creat pentru utilizarea aplicaţiilor de grafică. Cea mai remarcabilă caracteristică a modelului EA83 este ecranul cinematografic, cu un display de 21:9 – același format folosit și pentru ecranele din cinematografe – care reprezintã o soluție extraordinară pentru home entertainment și multitasking. Modelul EA83 oferă utilizatorilor o experiență extraordinară de vizionare datorită rezoluției Wide Quad High Definition (WQHD), de 2560×1440 pixeli.

WQHD oferã un spațiu suficient pentru utilizatorii activi care doresc multitasking și, în același timp, este prevãzut cu unul dintre cele mai largi spații color disponibile. Acuratețea monitorului reproduce 99% din paleta de culori Adobe RGB, oferind experților în graficã un nivel superior de calitate a imaginii.

O soluție ideală pentru multimedia și multitasking

Modelul EA93 de 29 de inci are o rezoluție de 2560 x 1080 pixeli, asemnănătoare cu cea folosită pentru ecranul din cinematografe, ceea ce permite o redare perfectă a conținutului. În plus, modelul EA93 captează cu acuratețe 100% din spatiul color sRGB, monitorul oferind o claritate de 300nit de înaltă calitate, pentru culori vii. Astfel, tehnologia IPS alături de ecranul cinematografic este solutia ideală pentru divertisment.

Ecranul extra larg este de asemenea folositor pentru activitatea profesională, ajutând la sporirea productivității. Datorită funcției 4-Screen Split, display-ul poate fi împărțit în patru părți, transformând monitorul într-un centru multitasking. Funcția suplimentară Dual Link-up permite conectarea a două dispozitive simultan cu monitorul. Astfel, transferul simultan al fișierelor de pe două dispozitive – un PC și un smartphone – nu a fost niciodată mai simplu.

Centru de grafică
Modelul EA83 a fost special creat ca o soluție inteligentă de monitoare pentru producătorii de film, fotografi, designeri și alți experți în grafică, oferind o îmbinare perfectă între o rezoluție superioară și culori vii. Monitorul IPS cu rezolutia WQHD (de 2560×1440 pixeli) oferă pozelor calitate superioară și unul dintre cele mai largi spectre de culoare din categoria sa. Expunând culori care nu sunt valabile în limita sRGB, modelul EA83 este capabil să afișeze 99% din spațiul color Adobe RGB și oferă profesionaliștilor în grafică culorile de care au nevoie.

IPS-monitor-EA83

Monitorul inovativ IPS LG este capabil sa reproducă imagini care sunt practic identice cu reprezentarea lor reală. Modelul EA83 permite calibrarea culorilor prin software și hardware, permițându-le profesioniștilor în grafică să se asigure că ecranul expune întotdeauna cele mai exacte și naturale culori.

Noile modele de monitoare IPS LG EA93 și EA83 vor fi prezentate consumatorilor în cadrul târgului de la Berlin, IFA 2012.

Specificatii-EA-93Specificatii-EA-83

HR
HR
Ajouter un commentaire