Events Telefoane Mobile

Optimus L Series II 1_L7_L5_L3

În acest an, în cadrul Mobile World Congress, LG continuă angajamentul pentru inovatia în materie de design prin prezentarea noii generații Optimus Seria II L. Renumita serie L, de mare succes, a evoluat prin includerea elementelor estetice de design contemporan și a inovațiilor care îmbunătățesc varianta originală. Cu mai mult de 10 milioane de telefoane Optimus Seria L vândute în primele 10 luni, SeriaII L pare să perpetueze această tendință prin stilul sofisticat și caracteristici unice.

Optimus Seria II L păstrează aspectul atrăgător al primei serii L, dar cu accente mai rafinate. Filosofia de design al Seriei II L a fost îmbunătățită prin includerea a patru noi elemente de design: Design fără ramă, Contur Laser Cut, Design atrăgător al carcasei din spate, Iluminare LED inteligentă pe tasta home.

Seriile II L oferă, de asemenea, o gamă extinsă de funcții utile pentru utilizatori, printer care și funcțiile unice smartphone-urilor LG, precum QuickMemo, Quick Button și Safety Care. QuickMemo le permite utilizatorilor să capteze și să împărtășească celorlalți idei scrise de mână, printr-o simplă atingere cu degetul. Quick Button le permite să personalizeze o tastă rapidă pentru a accesa orice aplicație, cum ar fi camera, browser-ul, player-ul de muzică și chiar QuickMemo. Safety Care oferă trei opțiuni – Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice și My Location Notice, care pot fi programate pentru a contacta o persoană apropiată în caz de urgență.

Experiența de utilizare este îmbunătățită prin display-ul IPS de rezoluție superioară și bateria cu durată de viață extinsă încorporate în modelul Optimus Seria II L. Mai mult, versiunile Dual SIM ale modelelor Optimus SeriaII L le vor permite utilizatorilor să folosească un singur telefon atât pentru apeluri legate de business, cât și pentru cele personale.

Versiunea Dual Sim a modelului Optimus L7 II va fi prima lansată, din rândul noii serii, urmând să fie prezentată pentru prima dată în Rusia, săptămâna aceasta. Modelul Optimus L7II va include caracteristicile UX unice LG, precum QSlide și QuickTranslator.

Optimus L Series II 3_L5_L7_L3

Optimus L3II cu display de 3.2-inci QVGA IPS și baterie 1,540mAh și Optimus L5II cu un display mai mare de 4.0-inci WVGA și baterie 1,700mAh vor fi disponibile la o dată ce va fi făcută publică mai târziu.

Specificații cheie ale Optimus L7 II:

  • Chipset-ul: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
  • Memorie: Peste 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD
  • Display: 4.3-inci WVGA IPS
  • Camera: Spate 8.0MP cu LED Flash / Frontal VGA
  • SO: Android 4.1 Jelly Bean
  • Baterie: 2,460mAh
  • Dimensiuni: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm / 122.2 x 66.6 x 9.7 mm (Dual-SIM)
HR
HR
Ajouter un commentaire