Audio-Video Corporate Events

LG_CES_2012_2

LG Electronics a prezentat in cadrul CES 2012 în Las Vegas o serie de produse 3D revolutionare (vezi lista completa). Seria de produse cu performante extraordinare se deschide cu televizoarele OLED 3D cu diagonala de 55 inci si ULTRA DEFINITION 3D (UD) de  84 inci si include o varietate larga de produse, tehnologii si functii create pentru a raspunde nevoilor consumatorilor din întreaga lume. Mai mult, consumatorii vor trai o noua experienta Cinema 3D, prin noua serie de televizoare Smart Cinema 3D, precum si prin monitoarele si proiectoarele 3D care au fost optimizate cu tehnologii si functii noi, originale, inclusiv cu ecosistemul LG Smart TV care ofera peste 1200 de aplicatii si continut 3D premium.

LG a prezentat peste 500 de produse la CES, sub sloganul “How smart is your 3D?”.

“Ne aflam la începutul revolutiei 3D si Smart Tv, iar angajamentul LG este acela de a demonstra consumatorilor din întreaga lume ca aceste tehnologii reprezinta cu adevarat viitorul,” a declarat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. “Vom demonstra înca o data excelenta CINEMA 3D, care a devenit deja standard global pentru tehnologia 3D. CES reprezinta pentru noi o oportunitate deosebita, în momentul de fata în care seria de televizoare CINEMA 3D Smart se apropie de prima pozitie pe piata în industria de profil.”

Seria de televizoare Smart CINEMA 3D cu dimensiuni mari a ecranului
Ca urmare a îmbunatatirii cantitatii si calitatii  continutului 3D, cererea consumatorilor a crescut în ceea ce priveste ecranele de dimensiuni mari care pot genera experiente de vizionare mai realiste. Astfel, LG va prezenta o gama variata de televizoare cu tehnologia CINEMA 3D Smart, cu ecrane de dimensiuni mare, cu o diagonale ce variaza între 55 si 84 inci.

Zona speciala pentru experienta Cinema 3D
În cadrul CES 2012, într-o zona special amenajata, vizitatorii au primit ochelarii Cinema 3D de ultima generatie, cu un nou design, cu lentile curbate  mult mai confortabile. Vizitatorii au putut utiliza o singura pereche de ochelari pentru a experimenta o gama larga de produse LG 3D, inclusiv televizoare Cinema 3D Smart, monitoare 3D, notebook-uri 3D si proiectoare 3D.

Vizitatorii zonei LG 3D Game au explorat o gama variata de jocuri 3 D datorita seriei de monitoare LG 3D conectate la Kinect Xbox de la Microsoft.  Noile monitoare LG 3D au fost optimizate pentru diferite jocuri video, un exemplu fiind Dual Play, care permite celor doi jucatori sa joace simultan acelasi joc pe un singur monitor fara sa fie nevoiti sa-l împarta.

Sunet 3D captivant
LG a pregatit în cadrul CES 2012 o camera speciala în care vizitatorii pot experimenta noua tehnologie de sunet 3D LG cu ajutorul noilor sisteme home theater. Vizitatorii pot simti  miscari 3D prin intermediul sunetului, datorita faptului ca sursa de sunet este sincronizata cu miscarea diferitelor obiecte de pe monitor, permitand astfel o experienta de vizionare cu adevarat fidela si spectaculoasa.

Smart TV: Îmbunatatirea NetCast, platforma LG dedicata pentru Smart TV
De-a lungul anilor precedenti,  LG a îmbunatatit experienta consumatorilor în privinta functiei Smart TV prin adaugarea a peste 1200 de aplicatii si servicii de continut premium. Mai mult, NetCast, platforma proprie LG Smart TV, a fost upgradata si o functie integrata de cautare a fost adaugata pentru a permite acces mai rapid si mai usor   la acest continut. Astfel, cuvintele cheie cel mai frecvent cautate pot fi utilizate pentru a cauta prin ecosistemul LG Smart TV. În plus fata de functiile de baza de comunicare, Servicii de social networking – SNS – permit acum utilizatorilor pe platforma LG Smart TVsa dea „share” si „like” la ceea ce urmaresc. NetCast va deveni platforma disponibila pentru 60% din televizoarele cu ecran plat LG introduse anul acesta.

O alta îmbunatatire realizata pentru confortul sporit de utilizare este noua  telecomanda LG Magic Remote. În plus fata de obisnuitul mod de control Point, noua telecomanda LG Magic Remote permite 3 moduri suplimentare: Recunoastere Vocala, Magic Gesture si Wheel. Îmbinate, cele 4 moduri de control  faciliteaza o navigare si o cautare mai usoara si intuitiva. De exemplu, pentru a efectua o cautare, utilizatorii nu mai au nevoie sa tasteze fiecare litera prin meniuri, deoarece Recunoasterea Vocala le permite sa vorbeasca direct cu telecomanda LG Magic Remote.

Prin noua serie de televizoare Smart Cinema 3D, LG urmareste sa ofere consumatorilor cea mai placuta experienta Smart TV. Pentru a îmbunatati performantele în privinta cantitatii si calitatii continutului 3D, LG va continua sa aduage o gama variata de continut 3D de calitate înalta, cum ar fi filme si jocuri marca Hollywood, dar si continut generat de utilizatori (UGC).

LG Smart TV cu Google TV
LG a prezentat în cadrul CES 2012 mult asteptatul Google TV. Acesta îmbina familiaritatea sistemului de operare Android de la Google cu confortul tehnologiilor 3D si Smart TV de la LG, oferind consumatorilor o optiune de home entertainment noua si foarte atractiva.

LG Smart TV Google TV este usor de utilizat datorita îmbinarii interfetei bazate pe sistemul de operare Android si tastaura Qwerty de la telecomanda LG Magic Remote, care îmbina beneficiile de utilizare intuitiva a telecomenzii Magic Remote cu o tastatura uzuala Qwerty.

Noul design LG CINEMA 3D
Noul design al ecranului Cinema 3D va fi încorporat pe noua serie de televizoare LG 3D care vor fi lansate în primul trimestru al anului 2012. Design-ul Cinema 3D reduce dimensiunea ramei la doar 1 milimetru, creand un mediu mult mai confortabil si optim pentru vizionarea în 3D. De asemenea, noul design Cinema 3D este configurat în mod optim pentru a viziona un continut 3D din ecosistemul LG Smart TV.

LG_CES_2012

Noua generatie de display-uri: OLED 3D cu diagonala de 55 inci
Ceea ce diferentiaza televizoarele LG OLED 3D de alte modele de televizoare OLED sunt caracteristicile 4-Color Pixels si Color Refiner care functioneaza împreuna pentru a genera culori naturale, puternice si consistente. Caracteristica 4-Color Pixels asigura culorile naturale prin folosirea unui set de patru culori (rosu, verde, albastru si alb) fata de setarea RGB folosita de alti producatori pentru televizoarele OLED. Color Refiner asigura consistenta culorilor într-un unghi mai larg de vizionare datorita unui algoritm LG care controleaza nuantele si tonurile. Aceasta este o diferenta importanta fata de alte televizoare OLED care prezinta de multe ori schimbari vizibile de nuante în functie de unghiul de vizionare.

Cu o rata de contrast infinita, televizorul OLED LG ofera culori vii si posibilitatea de a viziona în detaliu imaginile de pe ecran datorita luminozitatii generale. Astfel, culorile si detaliile intregii imagini sunt pastrate cu o claritate desavarsita, chiar si în scenele cu o luminozitate redusa. Aceasta capacitate de redare a culorilor este imposibil de realizat din punct de vedere tehnic pentru panelurile LED sau LCD. Cu o viteza de 1000 de ori mai mare fata de display-urile LED/LCD, televizorul OLED LG permite vizionarea clara a imaginilor în miscare fara efecte de blurare.

Televizoarele LG OLED 3D sunt echipate cu tehnologia FPR – Film Patterned Retarder pentru CINEMA 3D, oferind utilizatorilor o experienta notabil mai confortabila de vizionare 3D în comparatie cu display-ul Active Shutter 3D ale altor televizoare OLED 3D.  Aceasta functie cauzeaza mai putin stres asupra ochilor, în timp ce ochelarii 3D de tip FPR sunt mult mai usori.

Televizoarele LG OLED 3D sunt eficiente energetic si cantaresc doar 7,5 kg, ceea ce permite o mutare si o instalare rapida si accesibila. Deoarece rata de defectiune este minimala, productivitatea televizoarelor OLED 3D  este foarte ridicata. De asemenea, acestea folosesc un panel de display de tip WRGB care este optim pentru productia de televizoare cu diagonale mari si asigura costuri de productie foarte mici.

Noua generatie de display-uri: televizorul 3D UD TV cu diagonala de 84 inci
Televizorul LG 3D UD aduce o calitate extraordinaa a imaginii  pe un ecran de 84 inci. Cu  puterea generata de 8 milioane de pixeli si o claritate a rezolutiei panelurilor Full HD de 4 ori mai ridicata (3840*2160), televizorul LG 3D UD ofera cea mai convingatoare experienta 3D momentan disponibila în afara salilor de cinema.

Monitoare 3D cu tehnologie IPS
LG a prezentat o serie de monitoare 3D cu tehnologie IPS. LG va lansa pe piata un numar de 23 de monitoare 3D cu IPS. Astfel, utilizatorii pot viziona continut 3D dintr-un unghi mai larg de 178 de grade fara vreo modificare în cazul culorilor sau vreun sacrificiu în intensitatea acestora.

Seria DM92 este varful gamei de monitoare LG 3D cu tehnologie IPS. Datorita designului ecranului CINEMA 3D, seria DM92 este echipata cu o rama cu o latime de 1 milimetru, îmbunatatind si mai mult calitatea experientei 3D. În plus, datorita tehnologiilor LG de protejare a mediului înconjurator, monitoarele 3D cu IPS consuma aproximativ cu 25% mai putina energie fata de celelalte monitoare disponibile pe piata.

Premiile CES pentru inovatie
LG a primit un numar de 12 premii pentru inovatie la CES 2012, inclusiv cel pentru  „Cele mai performante inovatii”. Numarul de premii este echivalent cu cel primit în 2011. Pentru gama de televizoare,  doua modele din seria  CINEMA 3D Smart  si modelul 3D Smart  PDP au primit premii CES. La categoria audio-vizual, Smart TV Upgrader si iPod Docking Speaker au primit, de asemenea, premii CES.

Premiile CES pentru inovatie sunt acordate de catre CEA (Asociatia de Electronice destinate consumatorilor) si de catre IDSA (Societatea de design industrial din SUA), care  atesta produsele în functie de tehnologia si designul  acestora.

Vedeti lista completa de inovatii prezentate la CES 2012

HR
HR
Ajouter un commentaire