Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Premium-Personal-TV

LG Electronics lanseaza o noua gama de televizoare premium care combina un TV si un monitor intr-o singura unitate. Utilizatorii se pot bucura de o larga gama de divertisment multimedia, variind de la televiziunea HD la orice continut servit de un PC la rezolutie Full HD. Ambele sunt dotate cu televizoare cu caracter personal panouri IPS, oferind culori naturale si unghiuri largi de vizualizare.

Personal TVs au capacitate Picture-in Picture, care sa permita telespectatorilor sa deschida mai multe ecrane simultan si sa se uite la TV in timp ce lucreaza la PC-ul lor. Televizoarele personal sunt, de asemenea, dotate cu Infinit Surround Sound pentru o experienta deplina de adancime a sunetului. Doua porturi HDMI sunt incluse, ceea ce face posibila conectarea a doua console de jocuri, set-top box si multe altele. In plus, o caracteristica Quick View USB elimina numeroasele opriri ale calculatorului si permite utilizatorilor sa vizualizeze continutul, cum ar fi filme, clipuri video si imagini rapid si usor.

Televizoarele LG Personal sunt echipate cu sistemul de conversie IPS in locul panourilor Twisted Nematic (TN). IPS abunda in consistenta culorii si reduce fluctuatiile de culori, permitand televizorului sa reproduca cele mai multe culori naturale.

Smooth Color Change elimineaza estomparea generate de miscarea rapida din scenele de actiune, sport sau jocurile video, rezultand imagini clare. Datorita unui impresionant unghi de vizualizare (de 178 de grade), telespectatorii se pot bucura de o calitate superioara a imaginilor fara ca acestea sa se schimbe, in sus sau in jos. Combinatia acestor tehnologii asigura o experienta bogata si comfortabila.

Cu cele mai noi tehnologii CINEMA 3D, televizorul LG Personal DM275, ofera o vizualizare confortabila 3D cu ochelari flicker-free. Si DM2752 include un motor usor de utilizat de conversie 2D la 3D, astfel telespectatorii pot viziona nelimitat si cu un continut 3D de o inalta calitate pe zbor. Modul Efectul 3D ascute imaginile convertite pentru a oferi o experienta mai clara si mai captivanta 3D. Functia de conversie merge cu sau fara un PC si se activeaza in mod automat pentru jocuri, oferind o experienta unica de joc 3D. Mai mult de atat, functia LG care joaca un rol dual permite jucatorilor sa vada doua imagini diferite pe tot ecranul.

Conform unei analize efectuate de catre CHIP, una dintre cele mai citite publicatii pe calculator din Germania, LG M2382 23/24-inch premium a fost recunoscut ca alegerea de top in randul tuturor monitoarelor analizate cu capacitatea de TV.

HR
HR
Ajouter un commentaire