Audio-Video

Monitor-IPS-LG

LG anunta lansarea unei noi generatii de monitoare IPS4. Aceste monitoare sunt realizate folosind noua tehnologie IPS in locul traditionalei TN. Aceasta tehnologie ofera o reproducere exacta a culorilor, o calitate ridicata a imaginilor si unghiuri largi de vizualizare fara modificarea culorilor.

Datorita unor unghiuri largi de vizualizare (178 de grade), noile monitoare IPS ofera utilizatorilor imagini superbe indiferent de pozitia din care privesc (pe scaun, in picioare, intins in pat). Tehnologia Smooth Color Change elimina problemele cauzate de miscarile rapide din scenele de actiune , sport sau jocuri, reducand oboseala ochilor, chiar si dupa sedinte lungi de vizionare. Impreuna, aceste tehnologii ofera o experienta mai confortabila si mai bogata.

Marind consistenta culorilor si minimizand abaterea culorilor, noile monitoare sunt capabile sa reproduca culorile originale, eliminand practic diferenta intre ce a fost inregistrat si ce este afisat. Drept urmare noile monitoare IPS4 sunt ideale pentru cei pasionati de fotografie sau editare video.

Functii usor de folosit sporesc atractivitatea modelelor IPS4. Spre exemplu functia Dual Smart permite printr-un simplu click setarea a doua monitoare si chiar creaza un taskbar dual si dual web split screen. Functia optimizeaza dimensiunea ferestrelor pentru vizualizarea usoara a mai multor pagini in acelasi timp.

Eficienta a fost si ea imbunatatita. Monitoarele sunt echipate cu un sistem ce ajuta la evitarea incurcarii firelor. Noile monitoare sunt mult mai eficiente decat monitoarele conventionale LED fara a sacrifice calitatea imaginii.

Monitoarele vor fi disponibile in Europa incepand cu finalul acestei luni.

HR
HR
Ajouter un commentaire