Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG_Home_Theater_system

LG Electronics prezinta gama audio video pentru 2013 în cadrul CES în Las Vegas. Noua gama de produse include sistemul de boxe BH9430PW cu 9.1 canale, Sound Bar-ul NB4530A, player-ul Blu-ray BP730 cu functii de Smart TV, boxa ND8630 Dual Docking Speaker si boxa portabila NP6630. Aceste produse avansate demonstreaza angajamentul LG de a oferi utilizatorilor un sunet captivant, functii Smart TV superioare, o experienta de utilizare extrem de intuitiva si tehnologie 3D de ultima ora.

Sunet True Cinema: Sistem audio de top în industrie care concureaza cu salile de cinema

BH9430PW este un sistem audio surround de înalta calitate proiectat sa duca experienta vizionarii unui film la un alt nivel. Sistemul de 9.1 canale, de top în industrie, adauga 4 canale aditionale la configuratia clasica 5.1, permitand astfel o performanta audio îmbunatatita. Cele 4 boxe tall boy multi-directionale produc un efect sonor coplesitor, contribuind la umpelerea camerei cu un spectru sonor comparabil cu cel al unei sali de cinema. Sistemul dispune de un sistem 3D Surround Processor, care analizeaza continutul si distribuie sunet în directii multiple, mentinand în acelasi timp nivelul de echilibru necesar. LG a folosit fibre Aramid elastice în constructia conurilor audio, rezultatul fiind o larga plaja de sunete, inclusiv sunete definite, bas puternic si distorsiune sonora aproape nula.
BH9430PW functioneaza si ca smart hub, fiind compatibil cu tehnologia NFC pentru transmisia wireless de continut. În plus, dispune si de alte capabilitati Smart TV, precum browsing web. BH9430PW mai include si un doc pentru iPod care permite încarcarea dispozitivelor si accesul la continutul stocat.

BH9430PW ofera, de asemenea, o noua functie pentru vizionare noaptea tarziu, modul Private Sound. Aceasta functie permite utilizatorilor sa primeasca sunetul de la sistem direct pe smartphone prin Wi-Fi, astfel încat restul familiei nu va fi deranjata din somn.

Sunet avansat: perechea perfecta pentru un Premium TV
Sound Bar-ul NB4530A dispune de un design subtire cu finisari negre si argintii, potrivindu-se perfect cu televizoarele premium cu profil subtire. Sound Bar-ul genereaza un sunet bogat prin intermediul difuzoarelor de 310W, 2.1 canale si sistemul avansat LG 3D Surround Processor. Toate aceste functii sunt disponibile într-o singura unitate compacta, care ocupa spatiu foarte putin. Sound Bar-ul puternicsi cu design elegant înalt de 35 mm este partenerul perfect pentru un televizor premium.

Sound Bar-ul, compatibil HDMI cu un canal Audio Return (HDMI ARC), reda semnalul audio de la televizor fara a necesita cabluri suplimentare. De asemenea, acesta dispune de tehnologia Bluetooth care permite transmiterea wireless a semnalului audio de la smartphone-uri, tablete si laptop-uri. Posibilitatile de instalare ale Sound Bar-ului – fixarea pe perete, independent sau în apropierea televizorului – permite un mare nivel de flexibilitate în amplasarea acestuia optim în orice camera. De asemenea, este posibila conectarea Sound Bar-ului NB4530A la cele mai recente televizoare LG. Sound Bar-ul utilizeaza procesorul 3D Surround pentru a îmbogati experienta audio a vizionarii la televizor.

Hub-ul: Player-ul 3D Blu-ray cu functii Smart TV de top în industrie
BP730 ofera o plaja larga de functii Smart TV, inclusiv Video-On-Demand (VOD) si optiuni de conectare wireless. Disponibilitatea serviciilor VOD premium, precum Hulu Plus, Pandora, Netflix si YouTube este în crestere. LG si-a extins parteneriatele cu furnizorii de continut, facilitand astfel accesul utilizatorilor la divertisment de ultima ora cu sau fara discuri Blu-ray. BP730 dispune, de asemenea, de tehnologia Near Field Communication (NFC), utilizata pentru transmiterea de continut wireless de la smartphone-uri si alte dispositive externe. Acestui pachet remarcabil i-a fost conferit premiul 2013 International CES® Innovations Award pentru gama largã de funcþii de top.

BP730 poate fi operat prin intermediul apreciatei telecomenzi LG Magic Remote, permitand consumatorilor sa navigheze sistemul prin intermediul gesturilor Player-ul Blu-ray dispune de un processor dual-core care coordoneaza functia de cautare All-in-One. Aceasta functie avansata colecteaza simultan rezutatele cautarii pentru VOD si aplicatii si le afiseaza în acelasi browser pentru un acces rapid la continutul cautat. Indifferent daca acesta este vizionat în 2D sau 3D, BP730 afiseaza culori vii si o imagine de calitate.

Conectivitate cu stil: Difuzor Wireless Dual Docking cu streaming audio
ND8630 Dual Docking Speaker permite dock-and-play atat pentru dispozitivele mobile iOS, cat si pentru cele Android. De asemenea, difuzorul de 80W încarca bateriile dispozitivelor andocate. Este capabil sa recunoasca si sa difuzeze wireless fisierele muzicale de pe smartphone-uri, tablete, laptop-uri si PC-uri desktop care dispun de Bluetooth si tehnologia AirPlay de la Apple. Design-ul cilindric al difuzorului permite optiunea de docking direct într-un mod placut vizual. Mai mult, Mood Lamp creeaza un efect de iluminare subtil care contribuie la atmosfera, în timp ce senzorul Smart Sensor analizeaza cantitatea de lumina provenita din sursele ambientale.

Sunet puternic în miscare: difuzorul wireless portabil LG
NP6630 este cel mai nou difuzor portabil de la LG. Adaptabila unitate de 20W permite folosirea tehnologiilor Near Field Communication (NFC), AirPlay si Bluetooth pentru a transmite muzica wireless de la o gama larga de dispositive mobile. Acest difuzor eficient este combinatia perfecta între portabilitate si functionalitate, reusind sa difuzeze melodii pentru perioade extinse de timp, chiar si în cele mai îndepartate locuri. Indiferent de locul ales – camping, gratar sau plaja – utilizatorii NP6630 se pot bucura de o experienta audio mult superioara celei de pe smartphone.

HR
HR
Ajouter un commentaire