Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG Smart TV 01Seria de televizoare LG Smart 2013 ofera o multitudine de noi aplicatii si acces facil la continut, si include o telecomanda Magic Remote avansata care permite o experienta de utilizare simplificata si intuitiva.

O mare varietate de noi modele si dimensiuni – printre care si impresionantele televizoare LG Ultra HD de 84 de inci si OLED de 55 de inci – sunt scoase in evidenta in cadrul International Consumer Electronics Show (CES) 2013 in Las Vegas.

Usurinta in utilizare si partajare
LG ofera Smart Control prin intermediul functiilor avansate Home Dashboard si Magic Remote. Noua interfata Home Dashboard dispune de My Interest Cards – foldere speciale pentru aplicatii si alt tip de continut – care permit acces facil la informatii in timp real de pe site-uri de stiri. My Interest Cards pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele utilizatorului.

Telecomanda Magic Remote a fost reproiectata pentru a imbunatati navigarea prin continut si meniuri, simplificand interactiunea. Dispozitivul foloseste in continuare capabilitatile de control ale versiunilor precedente – pointer, control scroll si recunoastere vocala. In cadrul CES, LG va prezenta Voice Mate, o versiune imbunatatita a tehnologiei de recunoastere vocala. Functia Voice Mate ofera o noua optiune de cautare vocala care filtreaza simultan rezultatele cautarii tuturor functiilor LG Smart TV – servicii VoD, motoare de cautare, dispozitive externe si altele.

Functia avansata SmartShare ofera utilizatorilor posibilitatea de a transmite continut de la dispozitivele smart catre televizorul LG Smart prin intermediul diverselor metode de conectare disponibile, inclusiv WiDi si Miracast. Gama 2013 urmareste sa imbunatateasca partajarea dintre dispozitive prin implementarea Tag On. Aceasta functie conecteaza instant doua dispozitive pentru ca acestea sa poata transmite continut media. Pentru a folosi Tag On, utilizatorul trebuie doar sa plaseze smartphone-ul sau alt dispozitiv NFC pe simbolul NFC de pe televizorul CINEMA 3D Smart. Gama 2013 mai dispune si de LG Cloud, care permite utilizatorului sa transmita continut de inalta calitate practic de la orice distanta.

Descoperirea intr-o mare de continut
Utilizatorii Smart TV au la dispozitie o selectie de continut in continua crestere. Pentru ca acestia sa poata gasi cu usurinta ceea ce cauta in cadrul VoD si transmisiunilor live din surse multiple, LG Smart TV pune la dispozitie o functie de recomandari denumita On Now; acest serviciu sugereaza continut VoD si live TV disponibil. Rezultatele apar cu imagini thumbnail, usurand astfel selectarea de continut de catre utilizator.

Avand la dispozitie o multitudine de optiuni in ceea ce priveste filmele, lifestyle-ul, jocurile si continutul 3D, consumatorii care cauta continut, atat global, cat si local, pot gasi rapid ceea ce cauta pe televizoarele LG Smart. Parteneriatele incheiate cu o lista din ce in ce mai mare de furnizori de continut din intreaga lume, inclusiv transmisiuni locale si servicii bazate pe abonament, permit LG sa mentina o oferta de servicii la zi.

Experienta imbunatatita de utilizare
Televizoarele LG Smart ofera o experienta de utilizare facila si o calitate a imaginii excelenta datorita procesorului si a procesorului grafic care au fost imbunatatite fata de generatiile anterioare. Vitezele CPU-ului sunt acum cu 120% mai bune in cazul anumitor modele LG CINEMA 3D Smart TV. Mai impresionant, vitezele GPU sunt cu 300% mai bune, ceea ce inseamna imagini mai clare care imbunatatesc posibilitatile de gaming, vizualizare si multitasking.

Televizoarele LG Smart incorporeaza tehnologia CINEMA 3D, care foloseste tehnologia Film Patterned Retarder (FPR) pentru a oferi un confort superior pentru vizionarea 3D. Aceasta tehnologie utilizeaza ochelari usori pentru a crea o experienta de vizualizare 3D confortabila fara a distrage precum ochelarii activi shutter-style.

Noile modele 2013 includ design-ul LG CINEMA SCREEN minimalist. Marginile au fost reduse semnificativ pentru a mari gradul de imersiune. Magic Stand completeaza acest efect, intrucat face ca ecranul sa para ca pluteste in aer. Elegant si functional, standul completeaza ecranul fara a distrage vizual. Aceasta imbinare de elemente se integreaza perfect in orice interior modern. Acest stand mai dispune si de un pivot care permite ca televizorul sa poata fi repozitionat cu usurinta.

LG CINEMA 3D Smart TV a castigat multe premii CES Innoviations Awards pentru componentele hardware si software superioare, cel mai recent fiind 2013 Innovations Awards. Gama CINEMA 3D Smart TV a primit inca un premiu in decembrie 2012, atunci cand modelul 55LA6900 a primit Environmental Product Declaration (EPD) din partea Underwriter Laboratories Inc. Acest model a fost premiat pentru eficienta consumului de energie si calitatile ecologice.

HR
HR
Ajouter un commentaire