Telefoane Mobile

LG Electronics a prezentat in cadrul CES 2013 noi experiente de utilizare a smartphone-urilor. Prin gama larga de dispozitive mobile de ultima ora, LG isi consolideaza pozitia in 2013, conform lui James Fishler, senior vice președinte, marketing, LG Electronics USA.

Proaspat lansata interfata Optimus UI 3.0 imbunatateste experienta de utilizare si de multitasking a utilizatorilor Android, oferindu-le functii inovative precum QuickMemo, Qslide, Live Zoom si Dual Screen Dual Play, a explicat Fishler.

QuickMemo permite utilizatorilor sa faca o captura de ecran si sa adauge propriile comentarii sau desene, in timp ce functia Qslide ofera utilizatorilor posibilitatea sa trimita mesaje, sa citeasca e-mail-uri si sa navigheze pe web in timp ce vizioneaza clipuri video. Folosind Live Zoom, utilizatorii pot face zoom pentru a se bucura de cele mai mici detalii dintr-un clip video. Dual Screen Dual Play permite utilizatorilor nu numai sa transmita continut intre smartphone si televizor sau monitor, dar si sa afiseze continut diferit pe fiecare dintre ecrane, permitand astfel o flexibilitate ridicata pentru multi tasking.

Noua functie LG, VuTalk, introdusa pentru piata globala in cadrul CES 2013, va oferi utilizatorilor o noua forma de comunicare care permite imbinarea notitelor scrise de mana si partajarea de continut cu contactele. VuTalk poate fi folosit atat in timpul unui apel telefonic ca posibilitate de transmirere a mesajelor vizuale – precum notite, imagini, harti si altele – sau ca aplicatie separata care reprezinta o alternativa unica la trimiterea unui e-mail sau la apelare. Continutul partajat poate fi apoi salvat in aplicatia Notebook pentru o vizualizare ulterioara.

LG va prezenta arsenalul bogat de experiente de utilizare mobila, prin cele mai noi dispozitive mobile lansate in cadrul CES 2013:

Nexus 4
Rezultat al colaborarii dintre LG Electronics si Google, Nexus 4 este cel mai recent smartphone din gama Nexus, de la Google. Acesta dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 de ultima generatie, un display de 4.7 inci True HD IPS Plus care foloseste tehnologia Zerogap Touch, o camera de 8 MP de inalta performanta si Android 4.2 Jelly Bean. Nexus 4 ofera astfel cele mai bune servicii Google. Nexus 4 este disponibil la T-Mobile pentru 199,99$ cu un contract de 2 ani sau la liber pentru 299$ pe Google Play.

LG Optimus G
Fiind premiat cu 2013 CES Innovations Award, LG Optimus G este un smartphone de top care reprezinta rezultatul unei extensive colaborari intre stakeholder-i interni si externi. Dispunand de un procesor 1.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro si de un display 4.7-inch True HD IPS Plus care dispune de tehnologia Zerogap Touch, dezvoltata de catre LG Display si LG Innotek, LG Optimus G ofera imagini vii si reale. Impreuna cu o baterie puternica creata de catre LG Chem, LG Optimus G este disponibil la AT&T si Sprint pentru 199.99$ la un contract de 2 ani.

Intuition by LG
Designul si functiile inovative ale Intuition by LG permit utilizatorilor sa isi inregistreze cele mai creative idei, ramanand in acelasi timp productivi prin intermediul unui singur dispozitiv portabil. Avand la dispozitie un display de 5 inci si un format al imaginii de 4:3, Intuition by LG este ideal pentru citirea cartilor digitale, vizionarea de videoclipuri, browsing Web si prezentari. In plus, prin simpla apasare a unui buton dedicat, utilizatorii pot deschide QuickMemo pentru a desena sau scrie mesaje cu un singur deget sau cu pixul RubberdiumTM inclus. De la mesaje personalizate pana la fotografii sau harti, utilizatorii isi pot partaja cu usurinta comentariile cu prietenii prin intermediul mesajelor text, social media, email si altele. Intuition by LG este disponibil acum pe Verizon Wireless pentru 199.99$ pentru un contract de 2 ani.

HR
HR
Ajouter un commentaire