Events

Mr.BloggerDescopera LG GW620, primul telefon LG cu sistem de operare Android. Verifica update-urile prietenilor in timp ce incarci poze pe conturile de Facebook sau vezi filme pe Youtube. Acceseaza orice pagina online cu browserul personalizat, fotografiaza si filmeaza cu camera de 5MP, scrie rapid sms-uri sau email-uri prietenilor folosind tastatura qwerty.

In perioada 24 februarie – 5 martie, Mr. Blogger va testa telefonul LG GW620 si va scrie despre acesta, fiecare mesaj de-al sau incluzand si un indiciu referitor la identitatea sa.

Descopera despre cine este vorba, scrie pe blogul sau pe contul tau de twitter ori pe pagina noastra de facebook un mesaj care sa contina numele bloggerului, indiciul pe care l-ai folosit pentru a-ti da seama si link spre siteul LGAndroid.ro si poti castiga primul telefon LG cu sistem de operare Android. Participand zilnic (pe baza indiciului din ziua respectiva) ai mai multe sanse sa castigi.

Afla detalii despre noul LG GW620 si despre concursul Mr. Blogger pe www.LGAndroid.ro Daca ai intrebari le astept in comentarii sau trimite-ni-le prin pagina de contact.

Mult succes! ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire