Monitorul UltraWide 21:9 – 34UM95

9 July 2014Comments Off

Monitorul Ultrawide LG 21:9 (model 34UM95) de la LG Electronics a cîştigat premiul pentru Best Photo Monitor oferit de către Technical Image Press Association (TIPA). Având o diagonală de 34 de inci, un raport ratio 21:9, oferă o rezoluție uimitoare UltraWide QHD (3440 x 1440), caracteristici ale managementului culorii superioare și o serie de opțiuni de conectivitate, incluzând Thunderbolt™ 2.

34UM95_large_00

Datorită funcţiilor sale excepționale și a calităţii uimitoare a imaginii, monitorul nostru profesional stabilește noi standarde în jurul valorii de excelență. LG va continua să dezvolte cele mai bune produse cu ecran posibile pentru profesioniști și utilizatorii de acasă.

În mod impresionant, monitorul UltraWide poate indica un procent de peste 99 la sută a spațiului de culoare sRGB și permite calibrarea hardware-ului prin funcția True Color Finder de calibrare a software-ului și a construcției în video-scaler. Drept urmare, imaginile și video-urile afișate pe 34UM95 sunt redate cu o claritate uimitoare și culoare. Mai mult de atât, software-ul LG 4-Screen Split face ca gestionarea mai multor fișiere deschise și a dispozitivelor externe să fie extrem de ușoară. 34UM95 este de asemenea compatibil cu Mac Pro.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.