LG câștigă premiul TIPA pentru cel mai bun Photo Monitor pentru al doilea an consecutiv, după ce a câştigat premiul pentru cel mai bun Photo TV

 

7

 

Monitorul Ultrawide LG 21:9 (model 34UM95) de la LG Electronics a cîştigat premiul pentru Best Photo Monitor oferit de către Technical Image Press Association (TIPA). Având o diagonală de 34 de inci, un raport ratio 21:9, oferă o rezoluție uimitoare UltraWide QHD (3440 x 1440), caracteristici ale managementului culorii superioare și o serie de opțiuni de conectivitate, incluzând Thunderbolt™ 2. Televizorul ULTRA HD LG (Seria UB980) a fost de asemenea onorat de către TIPA, primind premiul pentru cel mai bun Photo TV.

Datorită funcţiilor sale excepționale și a calităţii uimitoare a imaginii, monitorul nostru profesional stabilește noi standarde în jurul valorii de excelență. LG va continua să dezvolte cele mai bune produse cu ecran posibile pentru profesioniști și utilizatorii de acasă.

Editorii multimedia și profesioniștii în arta grafică vor aprecia cu siguranță claritatea imaginii, acuratețea culorii și caracteristicile de îmbunătățire a productivității ale lui  34UM95. Ecranul expansiv IPS de 34 de inci are avantajul unui raport-aspect în creștere de 21:9, precum și o uimitoare rezoluție UltraWide QHD. Monitorul LG acceptă, de asemenea, numeroase opțiuni de conectivitate cum ar fi Thunderbolt™ 2, ce oferă un transfer rapid de date de până la 20Gbps, sporind semnificativ productivitatea atunci când se lucrează cu fotografii de mari dimensiuni sau fișiere video.

În mod impresionant, monitorul UltraWide poate indica un procent de peste 99 la sută a spațiului de culoare sRGB și permite calibrarea hardware-ului prin funcția True Color Finder de calibrare a software-ului și a construcției în video-scaler. Drept urmare, imaginile și video-urile afișate pe 34UM95 sunt redate cu o claritate uimitoare și culoare. Mai mult de atât, software-ul LG 4-Screen Split face ca gestionarea mai multor fișiere deschise și a dispozitivelor externe să fie extrem de ușoară. 34UM95 este de asemenea compatibil cu Mac Pro.

Câștigătorul premiului TIPA pentru cel mai bun Photo TV, din seria televizoarelor LG ULTRA HD UB980, este cea mai bună alegere pentru cei cărora le place să își vadă fotografiile pe televizor. Acest model avansat are o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare, spre deosebire de cea a unui televizor FULL HD, ce îmbunătățește vizibil claritatea imaginii și a detaliului. De asemenea, oferă culori intense și un contrast consistent din aproape orice unghi,mulțumită ecranului LG IPS 4K.

Una din cele mai influente asociații de presă fotografică și de imagine din lume, TIPA constă în 29 de reviste membre din 16 țări diferite. Membrii săi se întrunesc anual pentru a vota cel mai bun produs al anului, ce evaluează fiecare dispozitiv pe baza unui număr de criterii, cum ar fi inovația tehnologică și de imagine, ușurința în utilizare și valoarea monetară.

 

6

HR
HR

Comentariile sunt inchise.