Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-ET83-Touch

Odata cu recenta lansare a sistemului de operare Windows 8 si optimizarea acestuia pentru displayurile de tip touch-screen, producatorii au introdus o noua serie de produse pe piata, pentru ca utilizatorii sa se obisnuiasca cu beneficiile celui mai nou sistem de operare Microsoft.
Unul dintre cele mai asteptate asemenea produse este monitorul LG Touch 10 (modelul ET83), care permite o experienta de nota 10 fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa upgradeze un intreg calculator pentru a beneficia de plusurile Windows 8. In cele ce urmeaza, vom detalia cateva din atuurile acestui monitor.

Monitor-Touch-Screen

Touchscreen in 10 puncte, certificat Microsoft

Dupa cum indica si numele, monitorul Touch10 este bazat pe un display LED tip touch, de 23 inch. Diferentele fata de un “touch screen” conventional constau in faptul ca, in timp ce monitorul conventional permite dragging, scrolling, pinch zoom si editarea unei imagini in doar 2 puncte (doar doua degete sunt folosite), monitorul Touch10 permite toate acestea in 10 puncte.

De asemenea, s-a demonstrat ca timpii de raspuns ai monitorului LG Touch10 sunt mult peste medie, rezultatele fiind mult mai bune decat cele ale monitoarelor conventionale si , in plus, Touch 10 permite folosirea tastaturii virtuale sau a unui stylus capacitiv, fiind compatibil cu majoritarea celor aflate la vanzare in magazinele de profil.

O experienta interactiva
Comparativ cu gadgeturi precum tablete sau smartphone-uri, monitorul Touch10 iese in evidenta, in primul rand, cu o diagonala de 23 inch, fiind recomandat pentru filme, jocuri sau programe educationale, cele din urma fiind foarte apreciate de catre cei mici. Practic, pentru parinti si copii deopotriva, monitorul reprezinta o mare foaie alba, pe care acestia pot fie sa deseneze, fie sa invete lucruri de baza cu ajutorul aplicatiilor educationale, fie sa joace jocuri care sa le stimuleze simturile si multe altele. Toate acestea se intampla pe un panou IPS (In-Plane Switching), ce reda perfect consistenta culorilor, contrastul si calitatea imaginii, indiferent de unghiul de vizionare.

Utilizare extrem de usoara
Functiile touch nu necesita instalarea vreunui soft auxiliar, utilizatorii avand nevoie doar de un cablu USB, HDMI sau D-Sub, fara a fi nevoie de instalarea unui singur program.

Monitor-TouchScreen-IPS

Aflati detalii complete despre monitorul LG Touch 10

HR
HR
Ajouter un commentaire