Audio-Video

 

 

Datorită funcțiilor de management și corectare a culorilor, monitorul LG 27EA83 a primit unul dintre cele mai lăudate premii ale industriei de imagine.

LG Electronics a confirmat recent că monitorul LG ColorPrime (27EA83) a fost premiat ca  “Best Photo Monitor” de către Technical Image Press Association (TIPA). Fiind ideal pentru regizori, fotografi și graficieni profesioniști, monitorul este dotat cu tehnologie IPS (In-Plane Switching), rezoluție WQHD (2560×1440) și o paletă foarte largă de culori.

“Suntem cu adevărat onorați să primim recunoașterea TIPA pentru monitorul Color Prime (…), iar premiul subliniază puterea noilor monitoare LG în ceea ce privește grafica și industria de imagine. Cu o calibrare sofisticată și rezoluție WQHD, monitorul ColorPrime este perfect pentru grafică și prelucrare de imagine” a declarat Il-geun Kwon, vicepreședinte senior al LG Electronics IT Business Unit.

Alături de incredibila rezoluție WQHD (2560×1440), monitorul LG ColorPrime poate reproduce cu acuratețe 99% din spațiul de culoare Adobe RGB iar pentru cerințele specifice ale anumitor utilizatori, piciorul pivotant poate fi întors la 90 de grade. Fiecare monitor ColorPrime este calibrat din fabrică și primește certificarea unui expert în imagine LG. De asemenea, pentru a garanta performanțele video și de culoare, LG oferă calibrare hardware suplimentară prin intermediul unui aparat de calibrare extern, optimizat pentru LG ColorPrime.

Monitorul ColorPrime atinge o calitate a imaginii „true-to-life” prin intermediul tehnologiei IPS, care minimizează și oboseala ochilor pe termen îndelungat. Având un impresionant unghi de vizualizare de 178 de grade, calitatea imaginii și claritatea culorilor vor rămâne la fel de consistente, indiferent de poziția utilizatorului. Mai mult, funcțiile 4-Screen Split și Dual Link-Up fac din ColorPrime un campion în multitasking – 4-Screen Split împarte monitorul în 4 segmente care pot fi aranjate ulterior în diverse combinații folositoare, iar Dual Link-Up face posibilă accesarea și editarea simultană a programelor sau fișierelor de pe 2 dispozitive diferite. Pe scurt, monitorul ColorPrime este o soluție cuprinzătoare pentru regizori, fotografi, designeri și alți diverși profesioniști din industrie.

TIPA cuprinde 29 de reviste din 13 țări diferite, fiind una dintre cele mai influente asociații  fotografice și de imagine din întreaga lume. Membrii săi se întâlnesc anual pentru a vota cele mai bune produse ale anului, în funcție de anumite criterii ce includ inovații tehnologice și de design dar și valoarea adăugată a produsului.  Premiile TIPA sunt formate din 40 de categorii separate, cu câte un câștigător pentru fiecare în parte. Produsele anului 2013 vor fi anunțate  și premiate oficial  în luna iunie,  în Tokyo.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire