Cel mai nou monitor LG dispune de rezoluţie superioară 4K şi de spaţiul de culoare Adobe

 

LG Electronics a lansat noul monitor 4K (modelul 31MU97).

LG 31MU97 îmbină tehnologii de ultimă oră, precum rezoluţia Digital Cinema 4K (4096 x 2160) cu un ecran IPS de 31 de inci pentru a crea un monitor de ultimă generaţie cu o imagine ultra clară care respectă standardele Digital Cinema Initiative (DCI). LG 31MU97 este potrivit, în mod special, pentru profesioniştii care au nevoie de cea mai clară imagine posibilă atât pentru muncă, cât şi pentru divertisment.

 

Rezoluţia 4K de calitate înaltă şi culorile naturale ale monitorului sunt ideale pentru fotografi, editori video şi artişti grafici, iar calitatea incredibilă a imaginii permite realizarea retuşurilor detaliate şi precise pentru orice imagine. Cu ajutorul culorilor bogate şi vibrante ale monitorului, culori pe 10 biţi, profesioniştii din domeniul artelor vizuale vor aprecia cu singuranţă acurateţea ridicată a culorilor.

 

Ecranul IPS al monitorului poate afişa 99,5 % din spaţiul de culoare Adobe RGB şi oferă utilizatorilor mai multe opţiuni şi moduri de culoare, care vor satisface toate nevoile profesioniştilor din domeniul graficii. Tehnologia Dual Color Space permite monitorului să afişeze două moduri de culoare în acelaşi timp, astfel încât utilizatorii pot compara concomitent perspective diferite asupra lucrărilor lor. În plus, monitorul Digital Cinema 4K este pregătit pentru calibrare hardware cu ajutorului software-ului LG True Color Pro.

 

LG 31MU97 este echipat cu mai multe funcţii unice de top, care vor satisface cei mai exigenţi profesionişti. Profesioniştii din domeniul video pot edita conţinut 4K la o rezoluţie ideală fără scalarea imaginii. Editarea clipurilor video cu respectarea întregii palete de culori este posibilă datorită suportului pentru standardul de culori DCI, care reproduce în mod realist culorile, acoperind 97 % din spectrul de culori DCI-P3, standard pentru proiectoare cinema digitale şi camere digitale. Mai mult, LG 31MU97 este echipat cu un pivot ergonomic care oferă maximum de confort, permiţând afişarea unei părţi cât mai mari din imagine, reducându-se astfel scrolling-ul şi dragging-ul.

 

Monitorul LG Digital Cinema 4K ne oferă o oportunitate excelentă de a ne consolida poziţia de lider pe piaţa globală de monitoare profesionale. Specificaţiile şi funcţiile de top ale acestui monitor îl transformă în soluţia perfectă pentru profesioniştii care au nevoie de un monitor echipat cu cea mai nouă tehnologie disponibilă.

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.