Audio-Video Events

Tipa_Monitoare_LG

Doua monitoare LG din seria Super LED au fost numite “Best Entry Level Photo Monitor” in cadrul TIPA (Technical Image Press Association), ce a avut loc in Istanbul luna trecuta.

Astfel, monitoarele LG IPS231 si IPS236 au fost recunoscute ca fiind cele mai bune de pe piata in ceea ce priveste capacitatea de redare a culorilor si unghiului mare de vizionare, datorita tehnologiei panoului IPS si backlightingului LED. Conform TIPA, designul si calitatea imaginii in cazul monitoarelor IPS231 si IPS236 sunt ireprosabile iar culorile nu sufera niciun fel de schimbare, indiferent de unghiul de vizionare, datorita tehnologiilor implementate in monitoarele Super LED.

Monitoarele IPS226V-PN prezinta o noua tehnologie inovatoare a LG, care combina punctele forte ale LED-urilor cu cele ale monitoarelor IPS, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o economie de energie la o calitate ridicata a imaginii si cu un design ultra slim. Unghiul larg de vizualizare ofera imagini fine, clare şi nedistorsionate din orice punct. Aflati detalii suplimentare despre monitoarele IPS226V

In cadrul aceluiasi eveniment, televizorul LG Infinia PZ950 a fost desemnat Best Photo TV Display.

Fiind un conglomerat de 29 de reviste din 13 tari diferite, TIPA este una dintre cele mai de prestigiu asociatii globale in ceea ce priveste fotografia in presa scrisa. Anual, editorii TIPA voteaza 40 de produse introduse pe piata in decursul anului anterior, avand in vedere gradul de inovatie tehnologica, designul si pretul acestora.

HR
HR
Ajouter un commentaire