Mesajul LG

14 May 2014Comments Off

 

 

LG a lansat pe piaţa din România noua gamă de televizoare care include cele mai avansate modele Oled, Ultra HD şi LED. Noile modele de televizoare LG oferă utilizatorului o experienţă îmbunătăţită şi mult mai plăcută de vizionare în propria locuință.

Noua gamă extinsă de televizoare pe care o oferim consumatorilor din România reprezintă un nou pas pe care îl facem în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi uşurinţa de utilizare. Ne bucurăm că prin noua platformă webOS le permitem consumatorilor să beneficieze din plin de tehnologia noastră. Experiența de vizionare în propria locuință va depăși cu mult așteptările consumatorilor. LG îşi va continua angajamentul de a fi lider pe segmentul de televizoare cu cele mai avansate tehnologii și un design avansat al interfeței Smart TV.

Platforma webOS, care este implementată într-un procent mai mare de 70% din totalul televizoarelor Smart produse de LG în 2014, simplifică realmente experienţa de vizionare oferită un televizor Smart. Simplitatea de utilizare de care dispune facilitează căutarea de conţinut şi vizionarea, conectarea la alte aparate, inclusiv procesul iniţial de setup.

Într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii, ne dorim să avem un upgrade la cele 24 de ore ale zilei pentru a rezolva toate provocările cotidiene.

LG este compania cu tradiţie în a face viaţa consumatorilor săi mai frumoasă şi mai simplă. Suntem siguri că noua platformă webOS vor oferi consumatorilor români bucuria de a redescoperi cât de simplu este să foloseşti un televizor Smart.

Bumseop Lee

Preşedinte LG Electronics România

 

8

 

 

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.