Mesajul LG

12 December 2014Comments Off

 

Dragi Parteneri,

Ca la sfârşitul fiecărui an ne facem un bilanţ al acestuia. Ce am reuşit să realizăm, unde trebuie să mai insistăm şi ce vom putea schimba în anul care o să vină.

LG a venit foarte pregătit în întâmpinarea nevoilor consumatorilor români şi a făcut faţă cu brio acestor schimbări de preferinţe. După ani întregi de studii, de inovaţie şi investiţii în cercetare şi dezvoltare suntem bucuroşi să observăm că piaţa românească începe să fie foarte receptivă şi să se alinieze la trendul european. Pentru noi acest lucru înseamnă recunoaşterea unei activităţi susţinute, rezultatul unor investiţii atent îndreptate şi satisfacţia lucrului bine făcut.

Cele mai puternice şi îndrăzneţe investiţii au fost cele în R & D (cercetare şi dezvoltare) pentru că principalul nostru obiectiv este  de a oferi clienţilor noştri produse de calitate superioară, cele mai inovative tehnologii făcându-le astfel viaţa mai frumoasă şi mai uşoară, punând astfel nevoile şi dorinţele lor mai presus de cele legate de profit ale oricărei companii.

În 2014 am lansat unele dintre cele mai inovative produse din momentul actual: gama de televizoare Smart cu platforma webOS care a făcut experienţa de utilizare mult mai uşoară şi intuitivă ,  smartphone-ul G3, premiat global pentru funcţille sale uimitoare dar şi a multor alte produse performante, menite să facă viaţa utilizatorilor români mult mai uşoară şi mai frumoasă.

Haideţi să privim cu toţii înainte, spre un an nou mai bun, spre un viitor care să ne aducă la fel de multe satisfacţii dar şi mai multe reuşite.

 

Hw.Shin

CFO LG Electronics Romania

Hw. Shin

 

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.