Mesajul LG

14 November 2014Comments Off

 

Inovaţia LG este recunoscută la nivel internaţional

LG Electronics este o companie cu tradiţie în a dezvolta cele mai inovative, performante produse, folosind cea mai înaltă tehnologie. Asociaţia de Electronice pentru Consumatori (CEA) a acordat LG Electronics (LG) 10 prestigioase premii pentru inovaţie în cadrul International CES® 2015, pentru excelenţă în design şi tehnologie. Produselor LG de petrecere a timpului liber acasă, electrocasnice şi dispozitivelor mobile le-au fost acordate premii pentru inovaţie CES 2015 în cadrul a 4 categorii foarte competitive: Electrocasnice, Periferice pentru calculator, Display-uri video şi Dispozitive mobile.

Produsele câştigătoare ale premiilor pentru inovaţie CES 2015 sunt, printre altele, televizorul 4K OLED curbat de 77 de inci, premiatul smartphone LG G3 şi revoluţionarul uscător LG EcoHybrid™ cu tehnologie Heat Pump. Acesta este al treilea an consecutiv în care televizoarele LG OLED şi seria G de smartphone-uri premium câştigă premii pentru inovaţie în cadrul CES. Mai multe produse LG câştigătoare în 2015, printre care şi televizoarele 4K Ultra HD şi OLED, monitoare şi aparate electrocasnice,vor fi anunţate pe 7 ianuarie, în cadrul CES Internaţional 2015 din Las Vegas.

Sperăm ca produsele noastre să facă viaţa cât mai frumoasă unui număr mare de consumatori români. LG Electronics va continua munca susţinută în domeniul cercetării şi dezvoltării de produse performante şi inovative, adaptate oricărui stil de viaţă.

 

Bumseop Lee

Preşedinte LG Electronics România

 

 DT__3617

HR
HR

Comentariile sunt inchise.