Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Continut-3D

Apreciem tehnologia 3D si platim putin mai mult la cinema pentru a viziona un film in format tridimensional. Experienta este formidabila: imaginile “sar” din ecran, iar sunetul te captiveaza.

Dar filmele 3D sunt doar “varful” iceberg-ului. Sunt atat de multe alte lucruri pe care ne-am dori sa le vedem in 3D. Emisiuni 3D, evenimente 3D sau concerte 3D sunt doar cateva dintre acestea.

Ei bine, exact despre asta este experienta LG Cinema 3D Smart TV: va ofera continut 3D diversificat, de la filme de top pana la emisiunile TV preferate, meciuri, videoclipuri si jocuri – toate in gloria 3D. LG Cinema 3D Smart TV are o multime de continut 3D, disponibil pentru toti utilizatorii.

Divertismentul capata o noua dimensiune in 3D Zone, o aplicatie exclusiva LG Cinema 3D SmartV, care va ofera acces la continut 3D. Alegeti categoria preferata si intrati in dimensiunea divertismentului interactiv 3D: Sport, Muzica, Educatie sau Copii – bucurati-va de filme 3D, videoclipuri 3D, emisiuni sportive 3D sau jocuri 3D – tot ce v-ati putea dori. Si asta din confortul fotoliului de acasa, fara a fi nevoie sa mergeti intr-un loc special sau la cinema.

Si… sa nu uitam de faptul ca LG Cinema 3D Smart TV va ofera o excelenta conversie din 2D in 3D – astfel, puteti viziona in format tridimensional orice inregistrare video, printr-un singur click! Prin interemediul tehnologiei 3D, puteti configura nivelul de “profunzime” 3D, sau puteti lasa modul 3D Effect Booster sa configureze acest parametru in mod automat.

Daca sunteti gamer, cu siguranta veti indragi jocurile 3D disponibile pe televizoarele LG Cinema 3D Smart TV, mai ales ca unele dintre ele sunt mult-player – putand fi jucate pe sistem, gratie optiunii “Dual Play”.

Aveti atatea optiuni disponibile in lumea 3D – si acesta este doar inceputul – trebuie doar sa va raspundeti la intrebare: “ce vreau sa vizionez acum?”

HR
HR
Ajouter un commentaire