Electrocasnice Events

Piata San Miguel, locatie situata in centrul istoric al orasului Madrid, considerata o atractie in domeniul gastronomiei, s-a transformat pentru o zi intr-un spatiu plin de racoare, pentru a sarbatori unul dintre cele mai reusite evenimente ale verii – Life’s Good Market, unde LG a prezentat noua gama de combine frigorifice, cu o capacitate mai mare de stocare, pastrand dimensiunile standard.

LG_Combi_Freeze_Eva_Longoria

Evenimentul a fost prezentat de Raquel Sanchez Silva, iar publicul s-a bucurat de prezenta renumitei actrite Eva Longoria, care a captat toata atentia jurnalistilor prezenti la evenimentul din San Miguel. Invitatii au avut la dispozitie o gama larga de preparate proaspete si gustoase de care s-au bucurat in voie.

Personalitati renumite precum: modelele Bimba Bose si Veronica Blume, actorii Rodolfo Sanchez si Roger Berrueco au luat parte la evenimentul oferit de LG.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale serii a fost aparitia actritei din „Neveste Disperate”, Eva Longoria, care este sotia cunoscutului jucator de basket Tony Parker. Eva a declarat ca noua combina frigorifica LG i se potriveste perfect datorita “capacitatii mari de stocare, capacitatii de a mentine alimentele proaspete pentru o perioada mult mai mare de timp si datorita consumului redus de energie”.

„Pentru mine si sotul meu este esential sa avem o alimentatie cat mai sanatoasa, iar noua combina frigorifica LG este o garantie in acest sens, deoarece ajuta la pastrarea vitaminelor si substantelor nutritive din alimente pentru o perioada mai mare de timp.”

Sub privirea atenta a sutelor de invitati si personalitatilor de renume, actrita a demonstrat capacitatea noii combine frigorifice LG, care a fost lansata la nivel mondial in cadrul Life’s Good Market, la Madrid.

Noul model LG ofera cea mai mare capacitate de stocare intr-o combina frigorifica de dimensiuni standard. Astfel, deschizand frigiderul, consumatorii vor avea impresia ca se afla intr-o adevarata piata de alimente, cu sortimente proaspete, gustoase si la indemana.

Tehnologia inovatoare Linear Compressor, exclusiva LG, asigura o capacitate mai mare de stocare, un consum redus de energie si functii inteligente.

“Bucataria a devenit mai mult decat un loc de servit masa. In prezent, este locul unde se intalnesc zilnic membrii familiei, sau unde iti inviti prietenii” a afirmat Young-ha, presedinte si CEO al Companiei Home Appliance a LG Electronics. “Am creat noua combina frigorifica LG ca raspuns la nevoile consumatorilor de a trai o viata mai sanatoasa si de a reduce consumul de energie, fara a face compromisuri in ceea ce priveste spatiul sau design-ul bucatariei.”

HR
HR
Ajouter un commentaire