Corporate

Eco

Suntem cu totii constienti de modul in care viata noastra de zi cu zi influenteaza emisiile de carbon si de efectul pe care acestea il au asupra mediului inconjurator. De aceea, initiativa LG de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera cu pana la 14 milioane de tone nu are cum sa nu ne bucure, mai ales ca acest lucru inseamna depasirea recordului stabilit in in 2010, respectiv 12.9 milioane de tone. Initiativa face parte dintr-un plan mai amplu, numit “Green 2020” si presupune reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu pana la 200 milioane de tone, pana in 2020.

Pentru a atinge acest obiectiv, LG a redus emisiile de gaze cu efect de sera inca de la procesul de productie, pana la logistica si o gama intreaga de produse eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, planul “Green 2020” include si managementul sediilor companiei din acest punct de vedere, folosirea eficienta a umidificatoarelor, precum si inlocuirea sistemelor de incalzire pe baza de apa si a sistemelor de aer conditionat invechite.

Majoritatea procentelor in ceea ce priveste reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera au fost rezultatul direct al liniilor de productie pentru televizoare LED si sisteme de aer conditionat. Ulterior, s-a insistat asupra imbunatatirii frigiderelor si masinilor de spalat LG, pana cand s-a ajuns la un procent de 8% in planul “Green 2020”. Alte 50.000 de tone au fost adaugate planului “Green 2020”multumita angajatilor LG si sugestiilor acestora de a reduce consumul de energie si de a recicla, pe cat posibil.

HR
HR
Ajouter un commentaire