Cu display IPS Full HD, computerul cu sistemul de operare Chrome oferă utilizatorilor o experienţă intuitivă şi confortabilă

inovatia lg 1

 

LG Electronics (LG) va dezvălui Chromebase, primul computer all-in-one cu sistem de operare Google Chrome, la ediţia din 2014 a International Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc în luna ianuarie 2014.

LG Chromebase (model 22CV241) aduce  eficienţa sistemului de operare Chrome pentru a oferi o experienţă de utilizare simplă, sigură şi rapidă la un preţ accesibil. Împreună cu sistemul de operare unic, un ecran lat de 21.5 inci Full HD şi o serie de caracteristici avansate, acest inovativ desktop are un design elegant şi ergonomic.

Sistem de operare simplu şi uşor de folosit

Computerul all-in-one LG Chromebase este bazat pe o arhitectură simplă, dar puternică şi vine la pachet cu o serie de aplicaţii Google remarcabile. De asemenea, reprezintă un portal pentru zeci de mii de aplicaţii din Chrome Web Store, dintre care multe funcţionează atât online, cât şi offline. LG Chromebase permite utilizatorilor să scrie e-mailuri şi documente, să citească ultimile noutăţi sau ebooks, să editeze videoclipuri şi fotografii şi să joace cele mai distractive jocuri. Platforma simplificată face ca aproape orice funcţie accesată să fie lipsită de efort. Totodată este dispozitivul perfect pentru a profita din plin de produsele Google precum Gmail, Drive, Search, Maps, YouTube, Play sau Google+ şi Google+ Hangouts. LG Chromebase oferă, de asemenea, o securitate încorporată robustă, folosind straturi multiple de protecţie pentru a ţine informaţiile utilizatorilor în siguranţă. În plus, cu update-urile automate încorporate, sistemul de operare Chrome diminuează problemele legate de întreţinerea manuală a computerului.

Simplu de folosit pentru toate tipologiile de utilizatori, computerul LG Chromebase reprezintă îmbinarea de succes între simplicitate, putere şi design deosebit. LG Chromebase este noul val de tehnologie de generaţie viitoare pentru desktop-uri, de la care ne aşteptăm să fie adoptat pe scară largă, nu doar acasă, ci în special în şcoli, hoteluri,  dar şi pentru alte afaceri.

Disply IPS Full HD excepţional. Şi mai mult

Cu o componentă hardware excelentă într-o formă minimalistă, LG Chromebase reflectă puterea şi simplicitatea pe care sistemul de operare Chrome le oferă. Ideal atât pentru uzul personal, cât şi profesional, versatilul computer are un display IPS Full HD (1920 x 1080) de 21.5 inci care oferă o reproducere fidelă a culorilor, contrast uimitor şi un unghi de vizualizare impresionant de 178 de grade. Puterea de procesare a celei de-a patra generaţii Intel® CPU permite LG Chromebase să suporte aplicaţii web, grafică şi jocuri cu uşurinţă. Versatilul computer are încorporată o cameră web de 1.3 megapixeli şi un microfon pentru apeluri video uşor accesibile. Mai mult, acest computer AIO oferă un sunet şi o muzică puternică şi clară printr-o pereche de difuzoare de 5W.

LG Chromebase este un captivant nou factor care extinde opţiunile disponibile clienţilor care îşi doresc o experienţă a utilizării computerului rapidă, simplă şi sigură pentru casă, şcoală sau birou, LG Electronics creează dispozitive grozave pe care clienţii le adoră şi suntem încântaţi să le urăm bun venit în familia Chrome.

Vizitatorii standului LG de la CES 2014 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) vor avea oportunitatea de a vedea acest produs unic începând de marţi, 7 ianuarie, până vineri, 10 ianuarie.

 

inovatia lg 2

 

Specificaţii şi caracteristici

- Procesor: Intel® Celeron® CPU

- Sistem de operare: Chrome OS

- Display: 21.5-inci Full HD (1920 x 1080) IPS

- Memorie: 2 GB

- Storage: 16GB iSSD

- Porturi: HDMI-in, USB 2.0 x 3, USB 3.0 x 1, LAN

- Accesorii: Tastatură, Mouse, Cable Organizer

- Webcam: 1.3 M 720 HD

HR
HR
Ajouter un commentaire