w

 

Cu display Full HD, computerul Chrome OS oferă o experienţă intuitivă, fără dificultăţi pentru utilizator.
LG Electronics (LG) va dezvălui primul Chromebase, un computer all-in-one care funcţionează cu Google Chrome ca sistem de operare la CES 2014.
LG Chromebase (Model 22CV241) oferă eficientul sistem de operare Chrome pentru o experienţă de utilizare rapidă, simplă, sigură şi accesibilă. Pe lângă sistemul unic de operare, un display Full HD IPS de 21.5’’ şi o pleiadă de opţiuni avansate, acest desktop computer inovativ beneficiază de un design chic, care nu ocupă mult loc.

Sistem de operare simplu şi uşor de folosit

Computerul all-in-one LG Chromebase este construit pe o arhitectură simplă, dar puternică, şi aduce câteva aplicaţii Google extraordinare. De asemenea, serveşte drept poartă de acces către zeci de mii de aplicaţii web din Chrome Web Store, multe dintre ele funcţionând la fel de bine offline precum o fac online. LG Chromebase le permite utilizatorilor să scrie email-uri şi documente, să citească cele mai recente ştiri şi ebook-uri, să editeze video-uri şi poze şi să joace jocuri distractive. Platforma eficientizată face aproape orice task simplu şi este dispozitivul perfect pentru a profita de produse Google cum ar fi Gmail, Drive, Search, Maps, YouTube, Play sau Google+ Hangouts. LG Chromebase oferă totodată o siguranţă robustă, integrată, utilizând straturi multiple de protecţie pentru a păstra informaţiile utilizatorului în siguranţă. Mai mult decât atât, beneficiind de update-uri automate integrate, Chrome OS reduce dificultatea de a face întreţinerea computerului în mod manual.

„Simplu de folosit pentru toate tipurile de utilizatori, premiatul LG Chromebase reprezintă combinaţia de succes dintre simplitate, putere şi design de calitate”, a spus Hyoung-sei Park, Head of IT Business Division a LG Electronics. „LG Chromebase este valul viitoarelor desktop-uri, aşteptate să fie adoptate pe scară largă nu numai acasă, dar în special în şcoli, hoteluri, call center-e şi în alte business-uri”.

Full HD IPS strălucitor

Cu hardware excelent într-un ambalaj minimalist, LG Chromebase reflectă puterea şi simplitatea sistemului de operare Chrome. Ideal atât pentru utilizare în scopuri personale, cât şi de business, flexibilul computer vine echipat cu un display de 21.5 inch Full HD (1920 x 1080) IPS, care oferă o reproducere a culorilor fidelă, un uimitor contrast şi un impresionant  unghi de vizualizare de 178 de grade. Puterea de procesare a celei de-a patra generaţii Intel (r) CPU îi permite computerului LG Chromebase să administreze aplicaţii web, grafică şi jocuri cu mare uşurinţă. Adaptabilul computer incorporează, de asemenea, un webcam de 1.3 megapixeli şi un microfon pentru a uşura apelurile video. Mai mult decât atât, acest computer AIO oferă sunete redate clar şi puternic printr-o pereche de boxe 5W încorporate.

„LG Chromebase este o nouă formă entuziasmantă care extinde opţiunile disponibile pentru utilizatorii care îşi doresc o experienţă rapidă, simplă şi sigură pentru acasă, la şcoală sau la birou”, a spus Caesar Sengupta, Vice President of Product Management, Google. „LG Electronics fabrică dispozitive foarte bune pe care utilizatorii le iubesc şi suntem mândri să le urăm bun-venit în familia Chrome.”

Vizitatorii standului LG la CES 2014  (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204), vor avea ocazia să vadă acest produs unic de marţi, 7 ianuarie până vineri, 10 ianuarie.

Specificaţii şi caracteristici:

  • Procesor: Intel® Celeron® CPU
  • Sistem de operare: Chrome OS
  • Display: 21.5-inch Full HD (1920 x 1080) IPS
  • Memorie: 2 GB
  • Spaţiu de stocare: 16 GB iSSD
  • Porturi: HDMI-in, USB 2.0 x3, USB 3.0 x1, LAN
  • Accesorii: tastatură, mouse, organizator de cabluri
  • Webcam: 1.3 M 720 HD
HR
HR
Ajouter un commentaire