Audio-Video

Când televizorul LG ULTRA HD a debutat anul trecut, atât mass-media cât şi experţii TV l-au lăudat într-un mod foarte îndrăzneţ: ” Reprezintă cea mai inedită experienta TV!”

Cu o rezoluţie de 3840 x 2160 , adică de 4 ori mai mare față de cea Full HD ( 8 milioane de pixeli ) , primul televizor LG ULTRA HD din lume a copleşit audiența prin calitatea extraordinară a imaginilor și diagonală gigantică de 84 de inch.

LG a prezentat televizoarele Ultra HD la CES 2013

Cerințele consumatorilor, respectate

Cercetările au indicat de mult timp că unul dintre factorii importanți atunci când un consumator achiziționează dispozitive multimedia sau Smart este reprezentată de către rezoluția ecranului și calitatea de afișare a acestuia. Din păcate însă, calitatea de afişare și rezoluția televizoarelor Smart și nu numai au fost ignorate, mai mult sau puțin, în favoarea camerelor digitale şi a smartphone-urilor, consumatorii cerând rezoluții TV care să fie măcar la același nivel cu al dispozitivelor mobile, dacă nu să le și depășească.

Răspunzând acestei cerinţe a consumatorilor, LG a fost prima companie care a comercializat cu succes tehnologia ULTRA HD, introducând televizorul de 84 de inch pe piaţa în august 2012. După debutul sau, noul televizor LG a câștigat rapid laude şi premii din întreaga lume , inclusiv premiul pentru “Cea mai bună inovaţie” la CES 2013 în categoria Video Display.

De asemenea, subliniind poziţia de lider în gama televizoarelor ULTRA HD, LG a iniţiat o campanie de publicitate în timpul CES 2013 , cu un mesaj simplu, dar direct la ţintă: LG a livrat deja televizoare cu tehnologie ULTRA HD în timp ce competitorii săi încă încearcă să treacă peste planurile de realizare ale unor televizoare ULTRA HD.

“O nouă experienţă TV”- o afirmație confirmată de către proprietăţile televizorului

Din momentul lansării, noua tehnologie LG ULTRA HD a fost subiect de discuţie pentru toată industria. Iar pentru siguranţă, discuţiile sunt susţinute de dovezi sigure.

Rezoluţie ULTRA cu 8,3 Megapixeli

În primul rând, televizorul LG ULTRA HD schimba în totalitatea experienţa de vizionare, având o rezoluţie de patru ori mai mare.

La un nivel mai specific, asta înseamnă că televizorul LG ULTRA HD are o calitate de afişare a imaginilor ce va rămâne izbitor de vie şi realistica chiar şi atunci când imaginile sunt văzute de la distanţe apropiate. Spre exmplu, dacă staţi prea aproape de un televizor Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080 , display-ul va începe să arate neclar şi imaginile vor deveni pixelate. Prin urmare, experţii în home theater recomanda să staţi mai departe de televizor, lucru care împiedică posibilitatea de a vizualiza detalii mici şi semnificative. Cu toate acestea, nu trebuie să renunţaţi la nimic când vine vorba de televizorul LG ULTRA HD, deoarece puteţi să vă bucuraţi de o experienţă confortabilă la orice distanţă de vizionare, rezoluția 4x FullHD permițând o experiență uimitoare și detalii incredibile.

În al doilea rând, mai mulţi pixeli înseamnă pur şi simplu mai multe detalii. Rezoluţia ULTRA HD surprinde absolut totul cu o precizie impecabilă – de la o furnica mică în mijlocul unei păduri până la picăturile de transpiraţie de pe fruntea unui atlet, la frunzele ce se aşează pe o baltă la o adiere uşoară de vânt.

Dimensiuni ULTRA mari ( de până la 84 de inch)

În plus faţă de calitatea incedibila a imaginii, televizoarele LG ULTRA HD oferă un sentiment de imersiune datorită ecranului ULTRA LARGE (84 inch/213 cm)combinat cu rezoluţia ULTRA HD.

În realitate, ecranul televizorului de 84 de inci este egal cu patru televizoare de 42 de inci! Astfel, atunci când vă uitaţi la meciuri sau concerte veţi simți că sunteți cu adevărat acolo. Televizorul LG ULTRA HD oferă, de asemenea, un nou nivel de a vă bucura de tehnologia 3D, prin rezolvarea problemelor de luminozitate ce apar de regulă la televizoarele 3D. Cu toate acestea, tehnologia ULTRA HD rezolva toate aceste probleme, permiţând telespectatorilor să se bucure de conţinut 3D la calitate ULTRA HD.

În plus faţă de modelul de 84 de inci, LG a prezentat o gamă variată de televizoare ULTRA HD la ediţia din 2013 a CES, inclusiv modelele de 55 şi 65 de inci, toate aceste dimensiuni oferind aceeaşi rezoluţie ULTRA HD.

Dincolo de experiența de vizionare

Am descris mai sus cum televizoarele LG ULTRA HD oferă cea mai inedită satisfacţie de vizionare, dar asta nu e tot! Noul televizor LG ULTRA HD merge chiar un pas mai departe, dispunând de un sunet de excepție. Având o putere de 50W și un sistem de boze 2.2, cu două sub-woofere, televizorul LD ULTRA HD face cu adevărat că imaginile şi sunetele de la ecran să pară te înconjoară la putere dubla ( display + sunet ) , calitate care trebuie să fie văzută şi auzită pentru a fi crezuta cu adevărat!


Pentru a afla mai multe despre televizorul LG ULTRA HD, accesaţi videoul de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=YwkMaAFoT8A&feature=player_embedded

 

HR
HR
Ajouter un commentaire