Events

In cadrul targului tehnologic CTIA 2011 organizat in Orlando, Florida tehnologia 3D a fost in centrul atentiei. Inca de la inceput, vizitatorii au putut sa testeze mult-laudatul smartphone dual-core LG Optimus 3D, capabil sa inregistreze si sa redea continut video 720p HD 3D. Smartphone-ul nu necesita ochelari speciali, multumita unei tehnologii numita Bariera de Parallax.

Un alt dispozitiv foarte apreciat in cadrul CTIA2011 a fost tableta LG G-Slate, una dintre primele tablete din lume ce are pre-instalat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb), fiind capabila sa inregistreze si sa redea continut 3D. Pachetul G-Slate include si o pereche de ochelari anaglifici pentru a vizualiza continutul 3D pe tableta, sau pe orice HDTV, prin portul HDMI integrat. Acelasi continut poate fi vizionat si cu ochelari stereoscopici, daca televizorul este compatibil cu acest standard. Tableta LG G-Slate este prevazuta cu un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 si un ecran de 4 inch, precum si cu o camera de 8 megapixeli, dotata cu un flash LED.

Produsele LG au fost prezentate individual de catre un reprezentant LG si, ulterior, pe o scena inconjurata de catre 10 televizoare LG rotative, cu o diagonala de 65 inch.

HR
HR
Ajouter un commentaire