Imaginați-vă sunetele minunate ale unei simfonii: violoncelele care cântă în armonie cu viorile, tobele și bass-ul care mențin un ritm constant, clarinetele care adaugă o notă jucăușă. Acum imaginează-ți cum ar fi să nu ai nevoie de bilete în primul rând al unui concert pentru a te bucura de o astfel de experiență, ci să te bucuri de ea chiar în comfortul sufrageriei tale. În trecut, dacă ai fi vrut să obții o astfel de calitate a sunetului de la televizorul tău, ai fi avut nevoie de un sistem audio elaborat, mult echipament, spațiu și ar fi trebuit să conectezi o mulțime de cabluri.

Însă lucrurile se schimbă cu noul companion audio minimalist LG care oferă sunet de primă calitate și mai multă capacitate de redare – LG Sound Bar ( model: NB4530A).

Să aruncăm o privire mai atentă.

Puternic îmbogățit, sunet ca în cinema

Până acum, iubitorii de home theatre au fost în mare parte forțați să aleagă între două opțiuni atunci când vine vorba de sunet: un design care să nu ocupe mult spațiu sau putere mare de acoperire. Cu LG Sound Bar, le ai pe ambele – fără compromisuri.

Echipat cu boxe de 160 W și subwoofer wireless de 150 W de înaltă performanță, LG Sound Bar produce un canal enorm 2.1, și o redare finală de 310W care ajunge până în cele mai adânci colțuri a chiar și celor mai înalte sufragerii.

În plus, LG Sound Bar integrează tehnologia de sunet unică LG, Procesor Surround 3D, care creează efectul unor multiple boxe invizibile în jurul camerei tale pentru un adevărat sunet surround, ca de cinema.

Pentru posesorii de televizoare cu ecran mare, combinarea puternică a acestor tehnologii de sunet avansate în LG sound Bar reprezintă soluția ideală pentru completarea experienței de divertisment acasă. Nu mai e nevoie de cercetare pe diverși receptori, boxe primare, boxe satelit sau subwoofere care să îți întregească perfect sistemul – cu LG SOund Bar primești ce e mai bun într-un pachet elegant, minimalist.

Adio cabluri, adio dezordine

 

Imaginează-ți următoarea scenă: un TV superb cu ecran mare, care ocupă locul din centrul sufrageriei tale – un Blu-ray player subțire și un receptor audio care subliniază rafturile suportului tău stilat pentru televizor – și multe fire negre încurcate care conectează echipamentul audio, prin toată sufrageria ta. Bun, deci ce element nu se potrivește?

Una dintre cele mai inovative caracteristici ale LG SOund Bar este aceea că poate funcționa complet wireless prin tehnologiile Sync Wireless, Wireless Active Subwoofer, și Wireless Audio Streaming.

Sound Sync Wireless oferă LG Sound Bar posibilitatea de a se conecta la cele mai noi modele de televizoare LG, tehnologie integrată în 2013 fără nici o degradare a calității, prin Bluetooth. De asemenea, cu ajutorul HDMI ARC, LG Sound Bar poate reda audio direct de la televizor, fără a fi nevoie de cabluri în plus.

Plasarea subwoofer-ului a reprezentat o provocare în trecut, deoarece amplasarea subwoofer-ului acolo unde se aude cel mai bine însemna de obicei proptirea unui cablu lung și gros prin mijlocul sufrageriei. Funcția Wireless Active Subwoofer te scapă de acest incovenient prin conectare fără cabluri la consola principală a LG Sound Bar.

 

De asemenea, doar pentru că LG Sound Bar este conceput în primul rând pentru televizor, nu înseamnă că celelalte dispozitive ale tale au de  pierdut. Distribuie wireless muzica preferată, cu o calitate fantastică, de pe smartphone-ul, tableta sau laptop-ul tău prin Bluetooth către LG Sound Bar.

 

Formă a designului minimalistă, ultra-subțire, care se potrivește oriunde

Ținând cont de aceste caracteristici avansate integrate în LG Sound Bar, majoritatea s-ar aștepta ca produsul să vină în niște dimensiuni oarecum voluminoase în care să încapă toate aceste bunătăți.Cu toate astea, LG Sound Bar are doar 35 mm înălțime într-un design Ultra Slim, însemnând că se poate încadra în orice interior de casă, indiferent de preferințele tale decorative. De altfel, design-ul Ultra Slim înseamnă că senzorul din telecomandă sau televizor nu este obstrucționat, așa cum se întâmplă în cazul unor sisteme audio voluminoase.

 

 

 

Finisajul negru-argintiu a LG Sound Bar a fost și el ales cu atenție, astfel încât să se potrivească celor mai recente tendințe în materie de design al televizoarelor premium, în mod special pentru modelele de 47 inch sau peste. De altfel, dacă te gândești unde s-ar potrivi și ar arăta cel mai bine LG Sound Bar în casa ta, noul companion audio LG poate fi urcat pe un perete, poziționat ca unitate de sine stătătoare sau plasat în apropierea televizorului. Ca recunoaștere a realizărilor în design, LG Sound Bar a fost premiat cu presigiosul  iF Product Design Award.

 

 

Deci, imaginează-ți un sunet uimitor de clar și de frumos care îți umple sufrageria, nici un cablu la vedere, toate acestea de la cel mai elegant și mai minimalist companion home audio la care te-ai uitat vreodată. Nu-ți mai imagina. LG Sound Bar este acum aici.

HR
HR
Ajouter un commentaire