Events

LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul electronicelor si electrocasnicelor, a devenit partener tehnologic si coechipier al Red Bull Racing in cadrul Campionatul mondial de Formula 1.

lg1

Noul parteneriat incheiat pentru mai multe sezoane, extinde relatia de succes dintre LG si Formula 1. Ca partener global si tehnologic al Formula 1, brandul LG a devenit foarte vizibil in cadrul unuia dintre sporturile cu cele mai mari audiente TV la nivel global. In timp ce LG va oferi echipei Red Bull Racing cele mai noi produse ale sale la sediul echipei si pe pista, parteneriatul va oferi gigantului producator de electronice noi oportunitati de a-si creste notorietatea brandului in randul unui public mult mai variat, la nivel global.

Favoritii campionatului, cu cinci victorii pana in prezent in acest sezon, Red Bull Racing si soferii sai Sebastian Vettel si Mark Webber, au obtinut doua victorii fara precedent in 2009: castigarea locului 2 atat in campionatul mondial pentru Soferi (Vettel), cat si in cel pentru Constructori. In 2010, echipa a terminat pe locul 3 in competitia pentru Soferi (Webber) si locul 2 in cea pentru Constructori.

lg2

„Suntem incantati sa avem ca partener compania LG,” a declarat Christian Horner, directorul echipei Red Bull Racing. „LG Electronics este o companie extrem de inovativa, intr-un mod similar cu inovatia de care a dat dovada Red Bull Racing de-a lungul timpului. Acest parteneriat ilustreaza atractia dintre parteneri care gandesc la fel si denota evolutia echipei de a atrage branduri premium precum LG, intr-o perioada foarte scurta de timp”.

Dermot Boden, Chief Marketing Officer al LG Electronics declara: „Este senzational sa vezi doua dintre cele mai inovative branduri din lume – LG Electronics si Red Bull Racing – lucrand impreuna ca parteneri ai Formula 1. „Life’s Good!” este sintagma careia atat LG, cat si Red Bull Racing ii dau viata in fiecare zi, prin utilizarea tehnologiei pentru a oferi o experienta emotionala si incitanta milioanelor de oameni din intreaga lumea care urmaresc Formula 1.”

Dl. Roh Pan Ock, Presedinte al LG Electronics Romania adauga: „Prin incheierea parteneriatului cu Red Bull Racing, LG reitereaza angajamentul pe care si l-a luat de a oferi experiente uimitoare oamenilor din intreaga lume, facilitand astfel, prin intermediul tehnologiei, accesul la membri echipei si la soferi. Aceasta orientare catre oameni este foarte importanta pentru brandul LG si este cel mai bine reprezentata printr-un parteneriat de echipa. De asemenea, aceasta relatie ofera noi oportunitati de dezvoltare a business-ului si va pune mai bine in valoare ospitalitatea noastra, atat pe pista cat si in afara ei, angajamentul fata de mass-media si activitatile de merchandising.”

lg3

HR
HR
Ajouter un commentaire