Corporate

LG-SkyLife

LG Electronics Korea face inca un pas catre dezvoltare, prin parteneriatul strategic stabilit de curand cu KT Skylife, singurul provider de televiziune prin satelit din Coreea de Sud. Parteneriatul vizeaza cooperarea celor doua companii pentru continut 3D, receptoare digitale si servicii tip “cloud”. Primul pas a fost facut de catre LG, care a dezvoltat o aplicatie pentru gama de televizoare “Smart TV”, ce permite vizualizarea de continut 3D via satelit. KT Skylife transmite deja continut 3D si urmeaza sa lanseze in luna iulie a acestui an un canal TV platit, dedicat integral celor mai noi filme distribuite de catre Disney, Paramount si Warner Brothers.

“Vanzarile televizoarelor 3D cresc pe zi ce trece, in Statele Unite si in Europa. Parteneriatul cu SkyLife are ca scop furnizarea de continut 3D de calitate, lasand in acelasi timp consumatorul sa ia alegerile care i se potrivesc”, a declarat Kwon Hee-Won, vice-presedinte al LG Home Entertainment Unit.

Companiile au stabilit ca target, pentru urmatorii 3 ani, 1 milion de utilizatori in ceea ce priveste serviciile tip “cloud”. Serviciile, dezvoltate de catre LG, vor folosi retele si canale dedicate, fiecare utilizator urmand sa beneficieze de un spatiu de stocare de 1 terrabyte (1TB), continutul putand fi accesat de pe smartphone, laptop sau tablet PC-uri.

HR
HR
Ajouter un commentaire