LG şi Google prezintă Google Nexus 5

21 November 2013Comments Off

Cel mai subţire şi mai rapid telefon Nexus este acum disponibil şi în România

Nexus

Ca urmare a succesului înregistrat de modelul Nexus 4, LG şi Google au colaborat din nou pentru a produce primul smartphone care oferă cel mai recent sistem de operare Android, Android™ 4.4, KitKat®. Dotat cu noi caracteristici, Nexus 5 este cel mai subţire şi mai rapid telefon Google Nexus din acest moment.

Cu un uimitor ecran Full HD IPS de 5 inci, Nexus 5 are un ecran expansiv pentru o experienţă vizuală de neegalat. Smartphone-ul extrem de uşor vine în versiunile de 16GB şi 32GB şi este îmbinarea perfectă de înaltă performanţă, funcţionalitate şi confort datorită hardware-ului recunoscut LG, alături de cele mai bune servicii şi software Google.

LG este mândru să fie din nou partener Google pentru a dezvolta cel mai rapid şi puternic telefon Nexus creat vreodată. Nexus 5 oferă funcționalitatea cea mai bună într-un design modern şi este o dovadă a nivelului ridicat de inovare care poate fi generat atunci când două companii mari colaborează pentru a doua oară.

Google Nexus 5 este cel mai subţire şi mai rapid telefon Nexus creat până în prezent şi are cele mai  recente inovații ale sistemului Android 4.4, KitKat, chiar în mâinile consumatorilor.

Captarea momentelor care contează

Camera încorporată în Nexus 5 foloseşte tehnologia optică LG Innotek de stabilizare a imaginii, extrem de apreciată, care a fost folosită pentru prima dată la LG G2. Având o cameră de 8MP cu expuneri mai lungi, mai puţin blur şi mai puţin zgomot, Nexus 5 este de neegalat în performanţa la lumină slabă. Nexus 5 include, de asemenea, Photo Sphere, făcându-l astfel uşor pentru a face o serie de fotografii şi a le transforma într-o experienţă de 360 ​​de grade, fără lipire. Şi Google poate crea fotografii auto minunate şi filme pentru colectia personală pentru a le împărtăşi cu prietenii şi familia. Mai mult, îmbunătățirea modului HDR + determină Nexus 5 să surprindă instant mai multe fotografii şi să aplice o fotografie de calcul pentru ca aceste imagini să fuzioneze inteligent într-o singură fotografie perfectă, cu o gamă mai mare de umbre şi lumini culese din expunerile şi culorile multiple.

Dotat cu putere şi viteză

Nexus 5 este primul telefon din lume pe care rulează Android 4.4, KitKat, oferind puterea Google într-un dispozitiv subţire şi ușor, care reuşeşte să fie solid şi să creeze siguranţă. Cu un procesor SnapdragonTM 800 rapid şi 4G/LTE, Nexus 5 are, de asemenea, un ecran Full HD IPS de 445 ppi, cu tehnologia avansată in-touch, care permite recunoașterea mai rapidă la atingere, o mai bună vizibilitate în aer liber şi imagini mai clare. Acest set de caracteristici este ambalat într-un design elegant, modern, care nu lasă nicio îndoială că acesta este smartphone-ul premium Google.

Cel mai bun de la Google

Android 4.4 este rapid şi puternic, dar simplu de utilizat. Noul dialer automat sugerează apelarea celor care sună cel mai des, în timp ce Caller ID de la Google potriveşte un număr de telefon de intrare cu o acţiune, chiar dacă acest număr nu este stocat în lista de contacte. Utilizatorii pot trimite şi primi mesaje text direct de la Hangouts, iar Hangouts pentru Android suportă acum share la locaţie.

Cu Gmail, Chrome, Calendar, Hărţi, Drive şi Hangouts, Nexus 5 ajută utilizatorii să îşi gestioneze viaţa de zi cu zi cu aplicaţii familiare şi uşor de utilizat. Cu Google Acum, inițierea unei căutări vocale este la fel de simplu ca a spune “Ok, Google”, şi cu mai mult de un milion de aplicaţii şi jocuri, plus filme, cărţi şi muzică pe Google Play, căutarea este mai uşoară decât oricând.

Nexus 5 este disponibil începând cu 1 noiembrie pe piaţa din România la operatori şi retaileri open market.

Specificaţii-cheie:

Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 800 cu 2.26GHz Quad-Core Krait CPU

Sistem de operare: Android™ 4.4, KitKat®

Ecran: 5 inci (4.95 inci) Full HD IPS (1920 x 1080 pixeli)

Reţea: CDMA/1xRTT/EVDO, GSM/GPRS/EDGE, WCDMA/HSPA+, LTE

Memorie: 16GB

RAM: 2GB

Cameră: Spate 8.0MP cu OIS /în faţă 1.3MP HD

Baterie: 2,300mAh Li-Polymer (încorporat)

Mărime: 137.84 x 69.17 x 8.59mm

Greutate: 130g

Altele: Încărcare Wireless, NFC

HR
HR
Ajouter un commentaire