Audio-Video

 

În această vară, LG și Filmbox LIVE vă oferă cele mai bune filme din întreaga lume disponibile la cea mai înaltă rezoluție doar pe televizoarele LG.

2015.05.14_banner-mare_filmbox_1024x360_V3 (1)

 

LG deschide următorul capitol al dezvoltării tehnologice – odată cu noua gamă de televizoare LG SUPER UHD de pe piața din România, este disponibilă și cea mai mare colecție de filme la rezoluție 4K, constând în peste 50 de filme, sute de documentare și filme animate la o calitate nativă.

LG a creat o nouă secțiune denumită „LG Cinema 4K”, care constă într-o listă cuprinzătoare de titluri cunoscute de pe marile ecrane. Mai mult, LG a lansat o nouă categorie, FunBox 4K, care cuprinde o colecție de documentare, filme despre natură și animate la rezoluție nativă, filme realizate folosind echipament 4K de la început până la sfârșit. Acestea permit utilizatorilor care nu au destul timp să urmărească un film întreg de 90 de minute, să se relaxeze vizionând un film de scurtmetraj bogat în detalii și culori detaliate.

01_4K_Resolution

 

Oferta de la LG și FilmBox Live va include conținut pentru toate gusturile – de la comedii ușoare la filme de familie până la drame, filme de acțiune sau documentare. Aceste peste 50 de filme sunt realizate de către regizori cunoscuți, precum Robert Redford, Bradford May și Roman Polanski, astfel, pe lângă calitatea imaginii, de excepție, utilizatorii vor primi și un conținut de calitate. Pentru a satisface un public cât mai larg, LG și FilmBox Live au ales filme apreciate de către audiențe globale și nominalizate la premiile Oscar și Golden Globe, precum „Blue Valentine”, „Babel” sau „Oliver Sherman”. Colecția LG Cinema 4K include, de asemenea, filme precum „The men who stare at goats”, „Friends forever”, „Chloe” sau „The chef”, așadar fanii starurilor de cinema precum Brad Pitt, Cate Blanchett, Julianne Moore, Liam Neeson, Ewan McGregor și George Clooney pot găsi ceva pe placul lor.

Accesul la platforma FilmBox Live va fi disponibil pentru oricine achiziționează unul dintre televizoarele LG Ultra HD 4K cu funcții Smart TV din gama 2014 și 2015. Accesul la „LG Cinema 4K” prin aplicatia Filmbox Live este gratis pentru 3 luni de la data înregistrării pe https://www.lgpromo.ro.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.