Cinema 3D Smart TV Corporate

Life's Good

LG Electronics anunta ca, dupa doua trimestre in care au fost inregistrate pierderi, compania a terminat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 214.9 milioane dolari, ca rezultat direct al eforturilor sustinute pentru a inova in toate domeniile de activitate si de a ne focusa pe produse de inalta calitate.
Rezultatele financiare consolidate pentru Q1 indica venituri de 10.8 miliarde dolari, cu un profit operational de 396.1 milioane dolari. Comparativ, pe parcursul anului 2011, compania a inregistrat un profit operational de 245 milioane dolari.

Compania LG Home Entertainment a inregistrat o crestere semnificativa a profitului operational, desi vanzarile au inregistrat o scadere de 6.8%, in mare parte din cauza instabilitatii economiei la nivel european. Popularitatea unor produse precum LG Cinema 3D SmartTV s-a observat si in profitul operational, care aproape s-a dublat, la 191.9 milioane dolari.

LG Mobile a inregistrat un profit operational formidabil, de peste trei ori mai mare fata de perioada precedenta. Cu toate feature phones au inregistrat o scadere in vanzari, smartphone-urile au avut o evolutie peste asteptari, in principal datorita varfurilor de gama Optimus LTE si Optimus Vu.

Celelalte divizii LG, printre care  LG Home Appliance si LG Air Conditioning and Energy Solution Company au inregistrat cresteri (dublari si chiar triplari) ale profitului operational fata de aceeasi perioada a anului 2011.

Evolutia inregistrata pe parcursul Q1 este o dovada a eforturilor LG in a dezvolta produse inovatoare si accesibile in acelasi timp.

HR
HR
Ajouter un commentaire