Electrocasnice

 

Săptămâna trecută a avut loc la Berlin evenimentul European LG Innovative Festival (InnoFest) 201,3 unde s-au prezentat şi lansat cele mai impresionante noi game de electrocasnice LG.  La eveniment au participat peste 300 de reprezentanţi LG, parteneri ai companiei şi jurnalişti.
Cele mai noi electrocasnice LG, printre care maşina de spălat cu uscător Eco Hybrid şi frigiderele cu energie de grad A+++, surprind prin numărul mare de funcţii inovative şi tehnologiile de ultimă oră.
Consolidându-şi linia de produse premium dar şi cea de rang mediu,  adpatate pentru fiecare piaţă, LG ţinteşte să îşi menţină poziţia puternică în topul global al jucatorlor din domeniu dar şi să devină cel mai bun brand de produse electrocsanice din lume până în anul 2015.

Clipboard01

 

“Atunci când achiziţionează un produs electrocasnic, consumatorii europenii se ghidează după câteva caracteristici: eficientizarea energiei, utilitate şi designul inovativ”,  spune Seong-jin Jo, Preşedinte şi CEO al Diviziei de electrocasnice LG. “Pentru noi aceste atribute reprezintă priorităţi deoarece suntem mereu atenţi la dorinţele clienţilor noştri şi monitorizăm permanent tendinţele  industriei pentru a realiza cele mai bune produse care vor satisface cele mai exigente cereri”.

În prim planul evenimentului LG InnoFest de la Berlin au fost noile produse ale companiei:  maşina de spălat cu uscător Eco Hybrid-avand capacitate de 12 kg a maşinii de spălat şi 8 kg a uscătorului, dar şi uscătoarele de sine stătătoare cu capacitatea de 9 kg.
Pe fondul creşterii preţurilor pentru consumul de energie dar şi de apă, noile maşini de spălat cu uscător de la LG sunt perfecte pentru consumatorul care doreşte să facă  economii în ceea ce priveşte aceste costuri.
Maşinile de spălat cu uscător convenţionale consuma apa în timpul ciclului de uscare. În schimb, nouă gama de maşini de spălat cu uscător de la LG oferă o incredibilă eficientizare a energiei de rang A datorită modului de uscare “air dying” care completează modul clasic de uscare. Acest lucru înseamnă pentru consumator o economie de până la 6 900 litri de apă anual. În plus, uscătoarele LG Eco-Hybrid au funcţiile Eco şi Speed care generează  o economie în energia utilizată cu până la 50 de procente faţă de uscătoarele tradiţionale.
Alături de maşinile de spălat şi uscătoarele energetic econome, LG lansează şi prima combină frigorifica  din industrie cu nivel de energie A+++ şi strat dublu în sistemul Door-in-Door. Toată gama de frigidere LG oferă consumatorilor economie energetică sporită  dar şi cele mai convenabile opţiuni de stocare a alimentelor şi compartimentare a spaţiului.

Clipboard02

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire