Corporate

LG-Brands

LG Romania se afla in top 3 cele mai populare branduri din social media, in Romania. :) Potrivit analizei Top Social Brands in Romania, realizata de revista Biz, LG se afla pe locul trei ; in cadrul acestei analize au fost luate in considerare gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media. Printre proiectele LG dezvoltate in ultimul an se numara ConcursLG (editia 1 si editia 2), CinemaLG, LGAndroid, precum si numeroase concursuri si evenimente sustinute de LG.

LG Romania este singura companie de profil prezenta in top 10 Social Brands. Cristian Manafu, Social Media Consultant, declara, intr-un interviu pentru Digital IQads: De cele mai multe ori, brandurile fac un pas in social media, vad cum e si apoi se retrag. Cel putin asa am vazut eu la noi in ultimii doi ani. Putine sunt brandurile care au initiative constante. Daca ne uitam la varful celor doua editii ale Top Social Brands, vedem trei branduri care au ramas active in social media: Vodafone, Microsoft si LG.

Va multumim pentru sustinere! :) Si, apropo de social media, in scurt timp vom lansa doua noi proiecte online. Detalii in curand. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire