LG PREZINTĂ UIMITORUL SOUNDPLATE

24 October 2013Comments Off

 

tv3

 

LG ELECTRONICS  prezintă noul model LG SoundPlate™ ( LAP340),  un sistem de  boxe joase, care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare TV printr-un sunet captivant. Având doar 35 mm înălţime, dispozitivul stilat a fost construit pentru a  încăpea perfect sub televizor, economisind astfel spaţiu şi aducând camerei un look modern şi aranjat.

Deşi de dimensiuni mici, SoundPlate™ este dotat cu un puternic sistem de canale 4.1 cu subwoofer integrat.

Suntem încântați să prezentăm consumatorilor sistemul cu design minimalist LG SoundPlate™. Acest sistem compact de boxe generează un sunet amplu, multidirecțional și ocupă mult mai puțin spațiu decât un sistem obișnuit audio home cinema. În plus, finisajul subtil al produsului se potrivește perfect cu designul oricărui televizor cu ecran plat și practic, cu orice decor interior.

LG SoundPlate™, unul dintre cele mai subțiri difuzoare cu soclu plat de pe piață, are o înălțime de doar 35mm. Sistemul de 4.1 canale produce sunet la superlativ datorită atât convertorului digital-analog de înaltă calitate dar și boxelor cu magneți dubli neodymium. Prezenţi în mod normal în echipamentele audio premium, magneții neodymium sunt de opt ori mai puternici faţă de magneții obișnuiți.

LG’s SoundPlate™ oferă de asemenea, posibilitatea de a optimiza inteligent setările sunetului și modul de redare, astfel încât fiecare linie de dialog din știrile preferate sau spectacolele de divertisment ale utilizatorului, să fie cât mai ușor de auzit, iar cu ajutorul Cinema Mode, care se poate activa prin simpla atingere a unui buton, experiența de vizionare a unui film este îmbunătățită cu o linie superbă de bas și un sunet surround captivant. Designul discret al SoundPlate™ este ideal pentru televizoarele având diagonala între 32 și 55 inci.

Modelul LAP340 este ușor de instalat și poate fi conectat wireless la un televizor sau cu un singur cablu, oferind astfel utilizatorilor o cameră de zi aranjată, fără incovenientul de a ascunde cabluri peste tot.   Posibilitatea de conectare wireless este binevenită pentru cei care au televizoare de perete. Mai mult, sistemul de boxe cu Bluetooth integrat poate reda conținut audio din dispozitive externe, inclusiv tablete, smartphone-uri și laptopuri.

Sistemul audio LG SoundPlate™ este simplu de controlat, iar utilizatorii se bucură de economie de spațiu dar, în acelaşi timp de  o calitate audio excepțională, o experiență home cinema deosebită.

HR
HR
Ajouter un commentaire