Audio-Video Cinema 3D Smart TV Home Theater

 

Cu o capacitate de 1,460W și patru boxe independente, cel mai nou system LG 9.1 Channel HTS oferă o experiență auditivă superbă 

LG a prezentat astăzi cel mai avansat sistem Home Theater produs de companie până în prezent, modelul BH9530TW. Lider al industriei, sistemul de 9.1 canale oferă un sunet comparabil doar cu cel existent într-un cinematograf modern. Sistemul all-in-one Home Theater de 1,460 W include opțiuni pentru conectare la Smart TV. De asemenea, datorită stilului si modalității de integrare dispozitivul se adaptează ușor oricărei sufragerii moderne.

“Modelul BH9530TW este într-adevăr un sistem Home Theater fantastic, capabil să producă un sunet extraordinar din toate direcțiile”, spune Havis Kwon, Presedinte si CEO al LG Home Entertainment. “ Sistemul de home entertainment LG CINEMA 3D are obiectivul de a oferi cea mai captivantă experiență, iar un sistem de sunet uluitor este o componentă cheie în aducerea la viață a filmelor. Sistemul BH9530TW reprezintă pentru LG o piatră de hotar grandioasă, în calea sa către realizarea unui sunet 3D fără rival. ”

Îți oferim o experiență acustică suberbă

Modelul BH9530TW îți pune la dispoziție un sistem de 9.1 canale, o capacitate de 1,460 W, prin care scoate la iveală o experiență auditorie intransigentă. Cu toate că modelul BH9530TW poate susține 9.1 canale de redare, întregul sistem conține același număr de boxe ca și sistemul standard de 5.1 canale. Patru boxe independente multi-direcționale ajută la propagarea sunetului în tot spațiul pentru a crea un sistem de imersiune a sunetului ce poate rivaliza cu acela al unei săli de cinema convenționale. Mai mult decât atât, Procesorul Surround 3D LG, analizează sursa și distribuie sunetul în mai multe direcții, păstrând în același timp nivelele de echilibru corespunzătoare.

LG a optat de asemenea, pentru un pachet de materiale de calitate superioară, folosind fibra Aramir în construcția pâlniilor pentru difuzoare. Fiind o membrană subțire, acest material puternic, cu toleranță ridicată la căldură facilitează în mod normal extinderea amplitudinii sunetului păstrând în același timp distorsiunea sunetului cât mai  aproape de zero. Fibrele Aramid sunt bine cunoscute pentru rezistența lor la rupere și sunt folosite de obicei in armurile de corp Kevlar și la fabricarea croselor de hochei. De asemenea, poate preveni sfâșierea sau deformarea pâlniilor difuzoarelor, incidente ce ar putea compromite grav calitatea sunetului.

Conectivitate intensificată, conținut nelimitat și experiență intuitivă

Modelul BH9530TW oferă mai mult decât un sunet minunat; poate fi folosit de altfel și ca Hub, conținând multiple opțiuni de conectare, inclusiv Miracast – care se bazează pe NFC ( Near Field Communication). Miracast oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea wireless conținutul existent pe smartphone-uri sau pe alte dispozitive externe. Modelul BH9530TW este de asemenea echipat cu aptitudini de Smart TV, ceea ce înseamnă că poate naviga pe web, oferă acces la LG Cloud și permite streaming-ul de conținut de la mai multe dispozitive de stocare virtuală. Utilizatorii de produse Apple vor fi bucuroși să afle că iși pot incărca dispozitivele de la BH9530TW și că au acces la conținutul stocat. Tehnologia de conversie, este de asemenea inclusă – modelul BH9530TW conține optiunea de conversie de la 2D la 3D, care reinterpretează conținutul 2D și îl redă în 3D. În aceeași manieră, atunci când este conectat la un televizor Ultra HD, caracteristica Ultra HD de a scala, preia conținut obișnuit și îl redă într-un mod clar, concis Ultra HD, la o rezoluție de 3,840 x 2,160.

Experiența utilizatorului cu acest sistem promite ușurință în navigare, făcând acțiunile complexe să pară intuitive. Drept urmare, modelul BH9530TW înfrânge problemele apărute o dată cu complexitatea acțiunilor care au planat până acum asupra sistemelor home theater mai primitive. În același timp, modificări minore cum ar fi conexiunile USB pentru mouse și tastatură oferă utilizatorului flexibilitatea de a administra conținutul așa cum crede de cuviință. Modelul BH9530TW oferă de asemenea o nouă opțiune pentru vizionare nocturnă; Modulul Private Sound permite clienților să trimită sunetul din sistem direct către smartphone-ul personal prin Wi-fi, pentru a asigura odihna si somnul neîntrerupt al membrilor familiei.

Specificații

 • 9.1 canale (douț boxe înalte în față și două în spate, fiecare cu câte două canale; o boxă canal central și un subwoofer)
 •  1,460W
 • Difuzoare construite din fibră Aramid
 • Capacitate LG Smart TV
 • Conexiune USB pentru mouse și tastatură
 • Wi-Fi Direct
 • Bluetooth încorporat
 • Wi-Fi CERTIFICAT MiracastTM   (mirror imaging pentru smartphone sau pentru ecranul tabletei)
  • Conversie  din 2D în 3D
  • Conversie Ultra HD (3,840 x 2,160) pentru imaginile obișnuite
  • Aplicatie remote pentru smartphone (Android & iOS)
   • Private Sound Mode (sunetul televizorului este redirecționat către telefon iar televizorul este pus pe mut)
   • FLAC playback
   • Încărcare acumulator și redare conținut pentru iPhone / iPod / iPad

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire